– Han legger ikke så mye vekt på «gjør det for ham»-innstillingen, men vi vet hvorfor vi ønsker å vinne

Joe Gomez legger ingenting imellom i forkant av den viktige kampen mot Manchester United.

Det nærmer seg en ny viktig kamp i tittelkampen i Premier League, og denne gangen er det erkerival Manchester United som igjen venter på Old Trafford.

De røde har nemlig spilt mot Erik ten Hags mannskap ved to ganger allerede denne sesongen, men har enn så lenge ikke vunnet mot dem. Nå ønsker Gomez revansje etter det smertefulle 3-4-tapet like før landslagspausen.

– Det var utvilsomt veldig skuffende å ryke ut av FA-cupen på den måten. Vi spilte godt i mange perioder i den kampen, men vi klarte aldri å fullføre det. Nå ser vi fremover. Dette er en annen turnering, og vi vet at vi må ta med oss momentumet vårt dit. Det er alltid et tøft sted å dra, og de er fortsatt et topplag, så vi må være påskrudd og klare (fra start), sier han til liverpoolfc.com.

I løpet av den siste uken har Gomez og Liverpool vunnet mot både Brighton og Sheffield United, mens dagens motstanderlag står med ett poeng på to kamper. Det betyr nødvendigvis ingenting når disse to lagene møtes.

– Den forrige kampen minnet oss på at vi må være nådeløse og ta sjansene våre for å sikre oss seieren, for ting kan snu veldig raskt. Forhåpentligvis klarer vi å kontrollere det, og straffe dem bedre.

ALLSIDIG: Joe Gomez forventes å starte på Old Trafford i ettermiddag, men får han sjansen til høyre eller venstre i forsvaret?

ALLSIDIG: Joe Gomez forventes å starte på Old Trafford i ettermiddag, men får han sjansen til høyre eller venstre i forsvaret?

Vil vinne for Klopp

Før søndagens kamp ligger Liverpool på en andreplass etter at både Arsenal og Manchester City fikset tre poeng lørdag. Tittelkampen lever altså for fullt, og Gomez legger ingenting imellom når han får spørsmål om de rødes målsetting.

– Premier League-tittelen er selvfølgelig et stort mål for oss, kanskje spesielt med tanke på situasjonen vår (at Klopp reiser). Alle ønsker å få det til for ham, for det ville gjort det enda bedre. Han legger ikke så mye vekt på «gjør det for ham»-innstillingen, men vi vet hvorfor vi ønsker å vinne. Vi har den gnisten. Vi må bare få det ut på banen, gi alt og se hvor vi landet til slutt, sier 26-åringen.

Hvis det skulle ende med ligatittel denne sesongen, vil Gomez sitt navn være et av de første som vil bli dratt opp når det skal snakkes om hvordan de røde klarte det. Det er nemlig svært få spillere som har vært mer på gressmatten enn ham (43 kamper totalt).

– Jeg setter selvfølgelig pris på tilliten. Alle vet hvor lenge jeg har vært her og hva denne klubben betyr for meg. Men nå handler det om å ha fokus, å ta en kamp av gangen. Vi er på et oppdrag, og vi har ikke tid til å dvele med ulike ting. Alt handler om å fullføre sesongen, få det beste ut av det, og forhåpentligvis ender det godt.

Joe Gomez og Liverpool møter Manchester United kl. 16.30. Kampen sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

Ingen klubber i topp 5-ligaene har flere skudd imot i 2024

Ingen klubber i topp 5-ligaene har flere skudd imot i 2024

Alexis Mac Allister leverte et nytt fantastisk langskudd på torsdag. På Old Trafford bør sjansen dukke opp igjen.

Innsikt 07.apr 11:05
– Dette er en stor kamp for oss i tittelkampen

– Dette er en stor kamp for oss i tittelkampen

I ettermiddag venter kanskje en av de tøffeste kampene som gjenstår i Premier League denne sesongen.