Sjekket ut van Dijk-ryktene – virker urealistisk

Virgil van Dijk har blitt linket til Borussia Dortmund. Det høres ut som det skal en del til…

De siste dagene har Virgil van Dijk blitt linket til Borussia Dortmund, og det virker som at ryktene først ble publisert i The Mirror på søndag. Så lenge van Dijk kun har kontrakt til sommeren 2025, må vi forvente at det dukker opp slike rapporter om kapteinens fremtid.

Nå har Bild sjekket opplysningene med Dortmund, og forklart hvordan de ser situasjonen. Det var thisisanfield.com som omtalte det først. 

Liverpool-kapteinen har vært sterkt knyttet til Jürgen Klopp, og han var en av hovedgrunnene til at han valgte å komme til Liverpool i konkurranse med alle andre toppklubber i England i 2018. 32-åringen har nå ett år igjen av kontrakten sin på Anfield, og Liverpool må gå i forhandlinger om en ny avtale eller risikere å miste ham gratis neste sommer.

– Vanskelig å få til

Det er forventet at Dortmund vil bli nødt til å erstatte Mats Hummels denne sommeren. Ifølge Dortmund-kildene som Bild har snakket med, vil det «bli vanskelig økonomisk å få det til» med at erstatteren skal være van Dijk.

I tillegg skal de ha mål om å fokusere på yngre og lovende spillere på overgangsmarkedet.

Med det høres det ut som at det er veldig urealistisk at van Dijk skal reise videre til Bundesliga denne sommeren.

Liverpool FC har en avgjørelse som må tas, og den vil bli tatt av sportsdirektør Richard Hughes og den nye manageren, som trolig blir van Dijks landsmann Arne Slot. Sipke Hulshoff er forventet å bli Slots assistent på Anfield, og det er en mann Virgil kjenner godt fra støtteapparatet på landslaget.

30 år siden siste dag med et stående The Kop

30 år siden siste dag med et stående The Kop

I dag er det 30 år siden «The Kop’s last stand». Neste sesong kan vi igjen se et stående The Kop.

Innsikt 30.apr 18:30
Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05