Thiago Alcantara har reist hjem til Spania

Thiago er tilbake i hjemlandet, med tillatelse fra Liverpool FC.

Thiago Alcantara har fått hele 2023/24-sesongen ødelagt av skader. Først tilbakeslag etter den alvorlige hofteskaden som gjorde at fjorårssesongen ble avsluttet tidlig, og deretter en alvorlig muskelskade i de fem minuttene han spilte mot Arsenal i februar.

Det er de eneste fem minuttene han har spilt hele sesongen, og det er ingenting som tyder på at vi får se ham tilbake på banen igjen i helrødt.

Nå melder spanske Relevo at 32-åringen har returnert til hjemlandet sitt, etter å ha fått tillatelse fra klubben. Der skal han jobbe med sin egen personlige fysioterapeut. Det var thisisanfield.com som skrev om det først.

Snart ferdig i klubben.

Thiago sin kontrakt går ut til sommeren, og han kommer ikke til å skrive en ny avtale med klubben.

Nå handler det om helsen hans på lang sikt, og om han har en videre fotballkarriere. Det hevdes at han forventer tilbud fra Saudi-Arabia og Qatar. I fjor sommer takket både spiller og klubb nei til henvendelser fra Saudi-Arabia.

Thiago sin bror, Rafinha, spiller nå sin fotball for Al-Arabi i Qatar. Hans tidligere lagkamerater Fabinho, Sadio Mané, Roberto Firmino og Gini Wijnaldum spiller alle i Saudi Pro League.

Forhåpentligvis returnerer Thiago tilbake til Merseyside før sesongen er over, for muligheten til å ta farvel. Han har spilt 98 kamper for klubben siden han kom fra Bayern Mücnhen i september 2020.

Matip løper igjen – men vi ser ham ikke på banen denne sesongen

Matip løper igjen – men vi ser ham ikke på banen denne sesongen

Det kommer ikke som noen overraskelse, men Joel Matip er ferdigspilt for sesongen.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har du en uke på deg for å få navnet ditt i Klopp-boka. Bestill nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05