Tok Quansah i forsvar etter den skjebnesvangre pasningen

Jürgen Klopp legger ikke skylden på 21-åringen etter ett poeng på Old Trafford.

Jarell Quansah har vært en liten åpenbaring for Liverpool denne sesongen, men 21-åringen var nok lite fornøyd med seg selv da han tuslet av gressmatten på Old Trafford i ettermiddag.

Da Jürgen Klopp møtte pressen etter kampen, fikk han selvsagt spørsmål om sin unge midtstopper.

– Han er en profesjonell fotballspiller og spiller i Premier League, for Liverpool. Jeg har en dårlig nyhet: Dette vil ikke bli hans siste feil, men slik er livet. Jeg synes han taklet det ekstremt godt. Resten av guttene også, sa Liverpool-treneren.

Quansah, som har vært en ledertype på de rødes akademi i en årrekke, virker heldigvis ikke å være en spiller som lar en slik situasjon knuse selvtilliten.

– Vi ønsker å spille fotball, bruke ballen og bruke ham i oppbyggingen. Det er selvfølgelig ikke en god situasjon, men som jeg sa, det har vært større feil i fotballen, og de ble ikke utnyttet. Bruno (Fernandes) gjorde det. 

– Han skal ikke ha skylden for dette, ikke i det hele tatt. Jeg har ingen kritkk å komme med. Slike ting skjer og han vil forhåpentligvis lære av dette. Da våre (eldre) idoler gjorde slike feil, var det ikke noe som het sosiale medier. Jeg håper han er smart nok til å ikke bruke energi på det, fortsatte Klopp.

Du kan se situasjonen med Quansah under.

- Slike ting kan skje

Liverpool-kaptein Virgil van Dijk, som spilte ved siden av unggutten i ettermiddag, ville ikke høre snakk om at det var hans feil at det ikke ble tre poeng.

– Vi ga dem en livline ved å ikke ta vare på sjansene våre. Individuelle feil kan skje, og det var fortsatt mye tid til å rette på det etterpå.

Det har nederlenderen helt rett i. En tabbe i forsvar er absolutt ikke bra, men det ble også skapt vanvittige mengder sjanser uten å finne nettmaskene, både før og etter 1-1-målet var et faktum.

– Vi forhastet oss for mye, mistet for mange baller og tapte for mange dueller på midtbanen, så ble det en vidåpen kamp. Det føles som et tap.

Avslutningsvis valgte van Dijk å sammenligne dagens kamp med FA-cuptapet for noen uker siden.

–Vi var bedre enn dem i første omgangen. Vi skapte sjanser, de skapte lite, men vi visste også at et øyeblikk kunn endre kampen. Vi burde har fikset dette, men det klarte vi ikke, sa en skuffet kaptein.

Liverpool skapte flere sjanser enn i 7-0-seieren forrige sesong, men enormt sløseri førte til to tapte poeng

Kampkommentar Manchester United-Liverpool:Liverpool skapte flere sjanser enn i 7-0-seieren forrige sesong, men enormt sløseri førte til to tapte poeng

Klopps menn var ikke kliniske nok foran mål på Old Trafford. Her er vår kommentar etter kampen.

Kommentar 07.apr 19:10
– Mange vil se på dette som to tapte poeng. Jeg ser på det som et ekstrapoeng

– Mange vil se på dette som to tapte poeng. Jeg ser på det som et ekstrapoeng

Jürgen Klopps mannskap hadde full kontroll, men kastet vekk seieren på Old Trafford.