Villas bragd gjør dagens Liverpool-tap litt mindre vondt, men City er den store vinneren

Arsenal klarte ikke å utnytte Liverpools tap.

Arsenal hadde mulighet til å få en skikkelig luke ned til Liverpool, både med poeng og bedre målforskjell etter at de røde tapte 1-0 mot Crystal Palace på søndag.

Med seier mot Villa, og med så mye bedre målforskjell, ville Liverpool vært avhengig av at Arsenal snublet minst to ganger i løpet av de fem siste kampene.

Slik blir det ikke.

Arsenal klarte aldri å bryte ned et heltent Aston Villa-lag hjemme på eget gress, og det var fullt fortjent at det var Aston Villa som tok ledelsen ved Leon Bailey. Minutter senere la Ollie Watkins på til 2-0 med en helt fantastisk kontring.

City er den store vinneren denne helgen

Arsenal hadde sett ut som det store formlaget i Premier League frem til dagens kamp, men det var tydelig at kampen mot Bayern München hadde kostet for «the Gunners». De skal til Tyskland og møte Bayern på bortebane på onsdag.

Men det var ikke slik at Mikel Arteta sparte noen, og derfor hadde en kanskje regnet med at de skulle få jobben gjort mot et Villa-lag som også spilte i Europa i forrige uke, så sent som torsdag.


Resultatet gjør at Manchester City er den store vinneren denne helgen, og topper nå Premier League med 73 poeng. Arsenal og Liverpool følger på de to neste plassene, der Arsenal er nummer to på grunn av målforskjellen.

Det gjør ikke tapet mot Crystal Palace greit, men det gjør det i alle fall mye mindre vondt enn det kunne vært dersom luken var tre poeng pluss målforskjellen.

Håpet lever, selv om det er mye som må rettes opp og skal stemme mellom nå og 19. mai...

– Det føles skikkelig, skikkelig dritt

– Det føles skikkelig, skikkelig dritt

Jürgen Klopp var ikke i humør til å prøve å spinne dagens tap som noe positivt. Robertson tar opp sjansesløseriet.

Nyheter Søn. 14.04. 18:17
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

1. MAI: Siste frist for å få navnet ditt i Klopp-boka.

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05