James Milner forlenger med Brighton

Den tidligere Liverpool-helten har valgt å forlenge kontrakten sin med Brighton et år til.

James Milner, som forlot Liverpool i fjor sommer etter mange suksessfulle år på Merseyside, har bestemt seg for å forlenge kontrakten sin med Brighton med et ekstra år.

38-åringen spilte 332 kamper for de røde, og scoret 26 mål og hadde 46 målgivende pasninger. Han tilbrakte åtte år på Anfield, hvor han blant annet var med på å vinne Champions League tittelen i 2018/19 og Ligatittelen i 2019/20.

Denne sesongen har veteranen spilt 20 kamper for Brighton under Roberto de Zerbi i alle turneringer. 

Brighton har også signert Danny Welback på en ny to-års kontrakt, og det har også blitt annonsert at en annen tidligere Liverpool-spiller i Adam Lallana forlater klubben. 

GIR SEG: Adam Lallana gir seg i Brighton etter sesongen.

GIR SEG: Adam Lallana gir seg i Brighton etter sesongen.

De Zerbi var veldig fornøyd med forlengelsene da han snakket med klubbens hjemmeside.

– De har begge vært veldig viktige for klubben på og utenfor banen, og når Adam Lallana forlater oss blir deres bidrag enda mer avgjørende neste sesong.

Brightons tekniske direktør David Weir snakket også om hvor viktig vår tideligere visekaptein er i garderoben og på banen.

– James bringer det samme nivået av erfaring og kunnskap til garderoben, og han har også den genuine toppkvaliteten som trengs på banen.

Evig ung

På tross av at han har rukket å bli 38 år viser veteranen ikke noe tegn til å ville gi seg enda, og Klopp-yndlingen påstår at motivasjonen fortsatt er på topp.

– Jeg har like mye motivasjon som jeg alltid har hatt, og jeg er spent på neste sesong. Jeg likte den første halvdelen av denne sesongen da klubben spilte i Europa for første gang, mens andre halvdel personlig har vært skuffende med et par skader, men jeg vil være klar til starten av neste sesong.

James kom til klubben i fjor sommer, etter åtte år i Liverpool, hvor han vant Premier League, Champions League, FA Cupen, European Super Cup og Club World Cup.

SUKKSESSFULL TID: James Milner hadde en meget suksessfull periode som visekaptein for Jürgen Klopps Liverpool.

SUKKSESSFULL TID: James Milner hadde en meget suksessfull periode som visekaptein for Jürgen Klopps Liverpool.

Han begynte karrieren sin med Leeds United og spilte for Newcastle United og Aston Villa, før han reiste videre til Manchester City hvor han vant alle de engelske titlene, før han var minst like suksessfull under Jürgen Klopp på Anfield.

Milner fikk 61 seniorlandskamper for England og spilte i verdensmesterskapene i 2010 og 2014 samt EM i 2012 og 2016.

Han har også rukket å ble den spilleren med nest flest kamper i Premier League, han har nå 634 kamper på øverste nivå i England, bare slått av Gareth Barry med 653 kamper. Med en skadefri sesong til neste år vil han kanskje til og med klare å ta over toppen av podiet.

– Det er én mann som fortjener det i denne verden, og det er sjefen

– Det er én mann som fortjener det i denne verden, og det er sjefen

Sesongavslutningen nærmer seg med stormskritt og Harvey Elliott tror det kommer til å bli en veldig emosjonell dag når supporterne og spillerne skal ta farvel med Jürgen Klopp på søndag.

Lallana gir seg i Brighton av familieårsaker

Lallana gir seg i Brighton av familieårsaker

Adam Lallana har bestemt seg for å forlate Brighton på slutten av sesongen av familieårsaker.

Nyheter 14.mai 21:35