Ser ut til å rekke Klopps siste kamp

Jürgen Klopp fikk spørsmål om skottens fravær etter kampen på Villa Park mandag kveld.

Fredag ettermiddag var Liverpools kamerateam på treningsfeltet for å ta bilder i forkant av Jürgen Klopps siste bortekamp. Da ble ikke Andy Robertson observert, noe som fikk ryktene om en potensiell skade på skotten til å rulle.

Det stemte også, for da de rødes lagoppstilling kom én time før gårsdagens kamp, var venstrebacken ingen sted å se, verken på banen eller benken. Etter 3-3-kampen på Villa Park kom Jürgen Klopp med en kjapp oppdatering.

– Jeg så ham i morges, og han fortalte meg at han er klar til å trener igjen fra i morgen av. Det er situasjonen nå, sa tyskeren.

Klopp sa ingenting om hva som var galt med 30-åringen, men det tyder på at det ikke er snakk om noe alvorlig heldigvis.

Hva med Diogo Jota?

Portugiseren var tilbake i spill i 0-3-tapet mot Atalanta for en måned siden, og scoret i 3-1-seieren over Fulham den 21. april. Få dager senere bekreftet Klopp at målmaskinen igjen var blitt skadet.

Da var meldingen at han ville være tilbake i full trening igjen om et par uker, og gårsdagens Villa-kamp ble sett på som en sannsynlig retur. Det skjedde ikke, og vi fikk heller ingen oppdatering verken før eller etter 3-3-kampen på Villa Park.

Jürgen Klopp møter pressen igjen på fredag, i det som vil bli hans siste pressekonferanse før en kamp som Liverpool-manager. Kanskje han har noe mer å fortelle om Jota da.

Ellers vil vi nok ikke se Joel Matip eller Thiago på banen igjen denne sesongen. Duoen går samtidig en usikker fremtid i møte med utgående kontrakter i slutten av juni, men de vil nok være på plass når Klopp går av Anfield-matten for siste gang på søndag.

Ben Doak, som ikke har vært i spill siden midten av desember, regnes også som utilgjengelig til Wolverhampton-kampen. Det er ikke meldt om andre skader etter mandagens kamp.

– Jeg tenkte ikke et sekund på at dette var min siste bortekamp

– Jeg tenkte ikke et sekund på at dette var min siste bortekamp

Jürgen Klopp var rørt etter hyllesten han fikk av de reisende supporterne, men det var først etter kampslutt på Villa Park.

Unggutten kronet prestasjonen med sitt første ligamål, for en «gave» Klopp etterlater seg

Spillerbørs og folkebørs etter Aston Villa - Liverpool: Unggutten kronet prestasjonen med sitt første ligamål, for en «gave» Klopp etterlater seg

Kampen oppsummerte i stor grad Liverpools sesong, en sesong som også kan huskes som gjennombruddet til Jarell Quansah.

Kommentar 13.mai 23:02