– Alle drømmene mine har gått i oppfyllelse i løpet av de siste 12 månedene

Conor Bradley har hatt et utrolig år, og 20-åringen sier han skylder Jürgen Klopp alt.

– Det har vært vanvittig. Det var for tre år siden at jeg debuterte, sier Conor Bradley til The Belfast Telegraph.

– Det har vært en fantastisk reise så langt og jeg ønsker bare å fortsette og se fremover og forhåpentligvis kvalifisere til en stor turnering. Det vil være hovedmålet mitt.

Mye har skjedd siden unggutten fikk sin internasjonale debut i 2021. Og selv om han helst vil spille en stor turnering for landet sitt, kommer 20-åringen til å følge med på sine klubbkamerater i sommer.

– Jeg har venner som spiller i EM og jeg kommer til å følge med, men jeg kommer også til å være lei meg for at jeg ikke er med i EM.

Liker å bidra offensivt

Lørdag ble det 66 minutter mot Spania. Bradley og Nord-Irland overrasket med å ta ledelsen etter få minutter, før spanjolene fikk grep om det. Tirsdag kveld venter en annet kampbilde når Andorra står på motsatt banehalvdel.

– Jeg ser virkelig frem til det. Forhåpentligvis vil vi gjøre en god prestasjon.

FIKK KJENNE PÅ DET MOT SPANIA: Bradley & Co fikk en pangstart mot Nico Williams og lagkamerater, før favoritten fikk kampen inn i sitt spor.

FIKK KJENNE PÅ DET MOT SPANIA: Bradley & Co fikk en pangstart mot Nico Williams og lagkamerater, før favoritten fikk kampen inn i sitt spor.

Liverpool-spilleren fikk vist sine offensive kvaliteter mot spanjolene, og det kan være mer i vente i kveld.

– Det er ingen hemmelighet at jeg foretrekker å gå fremover enn å gå bakover, og forhåpentligvis kan jeg bidra med mål eller målgivende pasninger der jeg kan og hjelpe laget.

– Vi kommer til å ha ballen litt mer enn vi hadde mot Spania og det vil vise en annen side av oss. Vi må sørge for at vi skaper sjanser mot en dyp, lav blokk.

O’Neill, Klopp, Slot

Siden 2022 har Michael O'Neill ledet Nord-Irland. 54-åringen høster gode ord fra Bradley.

– Jeg synes vi utvikler oss veldig bra. Spania-kampen var en tøff test. Vi visste det før kampen men jeg føler at vi gjør fremskritt på hver eneste trening, og at vi blir bedre og bedre som lag og spiller bedre sammen og jeg tror det kommer til å fortsette spesielt med Michael som trener.

Likevel er det en annen trener som står ekstra høyt i kurs hos talentet. Han heter Jürgen Klopp.

– Jeg skylder han alt.

– Han gav meg sjansen i drømmeklubben min og klubben jeg har støttet siden jeg var ung, og jeg er så takknemlig for alt han har gjort for meg.

FRA 0 MINUTTER I 2022/23: Det ble 761 Premier League-minutter for Conor Bradley i 2023/24.

FRA 0 MINUTTER I 2022/23: Det ble 761 Premier League-minutter for Conor Bradley i 2023/24.

Fra Klopp går det videre til Slot. Bradley er optimistisk med tanke på Arne-perioden. 

– Jeg ser frem til det. Det kommer åpenbart til å bli store endringer i klubben. Det vil komme nye ideer og nye ansikter og forhåpentligvis vil det gå bra og vi kan få en god start.

Skuffende avslutning

I perioder gnistret det av både Conor Bradley og Liverpool. Ligacupen ble sikret alt i februar. Sånn sett ble det etter hvert en nedtur.

– Det var nok en skuffende avslutning på sesongen.

Ett av fire trofeer føltes lite på tampen av Klopps tid, men for Bradley var det en eneste stor seier.

– Vi ønsket oss mer enn én cup men det var en strålende sesong på det personlige plan. Alle drømmene mine har gått i oppfyllelse i løpet av de siste 12 månedene. Det har vært spesielt og vi går videre til neste sesong. Vi ønsker å bli bedre og bedre.

Nord-Irland - Andorra har avspark 20:45 tirsdag.

Forrige sommers store problem er knapt nevnt ett år senere

Forrige sommers store problem er knapt nevnt ett år senere

Salg av utenlandske spillere og en rekke akademispillere på vei opp har gitt Liverpool mer spillerom på overgangsmarkedet.

Paul Joyce: Liverpool-duo får ikke plass i EM-troppen

Paul Joyce: Liverpool-duo får ikke plass i EM-troppen

Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez ser ut til å bli Liverpools representanter i Gareth Southgates England-tropp.