Antyder at Liverpool ønsker en høyreving - Williams er ikke aktuell

Slots menn ser ut til å ønske seg en forsterkning på høyre side av angrepet.

Flere har latt seg imponere av Nico Williams i sommerens europamesterskap, og mange Liverpool-supportere har nok fått vann i munnen når de har tenkt på hva den unge spanjolen kunne ha utrettet i Liverpool. 

En utkjøpsklausul på rundt 50 millioner pund er langt fra avskrekkende, men de rødkledde skal ikke ha 21-åringen på ønskelisten. Det skrev The Athletic tidligere i uken.

Ifølge den troverdige kilden ser klubben det som at de har mer enn nok dekning på venstreving med Luis Diaz, Diogo Jota og Cody Gakpo som kan bekle den posisjonen. 

Selv om Diaz har blitt linket bort, skal Liverpool kreve over 50 millioner pund for å gi slipp på colombianeren. 

Ønsker Salah-avlaster

Ettersom Liverpool ikke virker å være interesserte i venstrevingene på markedet, er det nærliggende å anta at det er en høyreving klubben ønsker seg. 

32 år gamle Mohamed Salah blir ikke yngre, og denne sesongen har den vanligvis skadefri egypteren også slitt med en trøblete hamstring. 

Forrige sesong måtte eksempelvis Harvey Elliott til tider tre inn som Salahs erstatter, selv om det egentlig ikke er en gunstig spillertype i den posisjonen i hverken Jürgen Klopp eller Arne Slots foretrukne system. 

I FARTA: Salah er Liverpools viktigste angriper, men blir dessverre ikke yngre.

I FARTA: Salah er Liverpools viktigste angriper, men blir dessverre ikke yngre.

Det er i skrivende stund ingenting som tyder på at Salah kommer til å forlate Liverpool denne sommeren, selv om ryktene om en overgang til Saudi Pro League ikke har stilnet helt. 

Hvem er aktuelle?

Det har så langt vært stille rundt hvilke spillere Liverpool ønsker å forsterke angrepet med, men det finnes noen interessante kandidater. 

Et navn de rødkledde har blitt linket til er PSV Eindhovens Johan Bakayoko, som Slot kjenner godt til fra hans tid i Nederland.

Den driblesterke angriperen er for tiden med Belgia i EM, men har kun fått innhopp fra benken. Dersom Liverpool har 21-åringen på radaren, vil nok ikke forhandlingene begynne før etter mesterskapet. 

INNHOPP: Bakayoko kom inn mot Ukraina.

INNHOPP: Bakayoko kom inn mot Ukraina.

En annen som har blitt nevnt som kan bekle en slik rolle, er Brentfords Bryan Mbeumo

Kameruneren er en venstrebent høyreving som trives best i en høyreving-posisjoner, men som også kan spille sentralt i angrepet. Forrige sesong scoret han ni mål og leverte seks målgivende i en skuffende sesong for Thomas Franks menn. 

Det største ankepunktet med å hente 24-åringen er at kameruneren i likhet med Salah kan bli tatt ut til Afrikamesterskapet. I 2025/26-sesongen skal mesterskapet spilles i desember og januar, og Liverpool kan dersom de henter Mbeumo risikere å miste begge sine høyrevinger i denne perioden. 

Andre navn som har blitt nevnt men som virker mer urealistiske er spillere som Simon Adingra (Brighton), Takefusa Kubo (Real Sociedad) og Yeremy Pino (Villareal). 

– Jeg gjør alt jeg kan for å bringe glede til klubben og supporterne

– Jeg gjør alt jeg kan for å bringe glede til klubben og supporterne

I et intervju med Premier League forteller Nunez om tiden i Liverpool, forholdet til Klopp, og hvilken tidligere Liverpool-helt han har som idol og rollemodell.

Van Dijk slaktes av tidligere landslagsspiller etter det ydmykende tapet

Van Dijk slaktes av tidligere landslagsspiller etter det ydmykende tapet

Virgil van Dijk ble slaktet for uttalelsene sine etter tapet mot Østerrike av den tidligere Tottenham og Nederland-spilleren Rafael van der Vaart.