Forklarer hvorfor det har vært så stille rundt Liverpools nye hovedtrener

Her nyter Arne Slot og familie junidagene på Ibiza.

Første arbeidsdag i rødt var offisielt lørdag 1. juni for Arne Slot, men etter at han ble kunngjort av klubben har det vært stille rundt den nye hovedpersonen.

Selv offentliggjøringen fra Liverpool var av det rolige slaget, og det ventes på en formell «avduking», bilder, intervjuer og mer av den slags.

Ifølge sosiale medier er det en logisk forklaring til at 45-åringen ligger lavt. Det vil si han ligger på stranda.

Med familien på ferie

Eurodance-gruppa Vengaboys, også fra Rotterdam, sang i 1998 «We're going to Ibiza». 

SLOT X3: Mirjam, Isa og Arne Slot ferierer i juni på spanske Ibiza.

SLOT X3: Mirjam, Isa og Arne Slot ferierer i juni på spanske Ibiza.

Arne Slot og familie har fulgt rådet fra sine landsmenn fra Nederland, og tatt turen til den populære paradisøya. 

Datteren Isa har på Instagram lagt ut flere oppdateringer fra Middelhavet. Blant annet et bilde med Arne og Mirjam, med teksten «med foreldrene».

Her ser det ut til at familien bor på femstjernershotellet OKU Ibiza. Hos reisearrangøren Ving beskrives hotellet som: «et moderne luksushotell med lekkert design og høy standard. Hotellet ligger på Ibizas vestkyst, i nærheten av den den fine Cala Gració-stranden i San Antonio. På OKU Ibiza kan du velge å bo i et dobbeltrom deluxe, dobbeltrom superior eller i en juniorsuite - alle vakkert innredet i naturfarger.»

«Feriedagene tilbringer du akkurat som du har lyst – kanskje vil du delta i en avspennende, utendørs yogatime, eller koble av i solen på bassengområdet. Eller hva med en deilig massasje i spaavdelingen? Når solen har gått ned kan du starte kvelden med en forfriskning i bassengbaren og høre på god musikk spilt av hotellets egen DJ. Feriefølelsen fortsetter når du får servert menyen med spennende fusion-retter fra Asia og Sør-Amerika i à la carte-restauranten.»

Samtidig vet vi at Slot har vært i Nord-England. I slutten av mai ble han avbildet med sjefskokk Mark Birchall på Michelin-restauranten Moor Hall i Aughton, Lancashire.

Nyt fridagene Arne, så ses vi alltids tidsnok!

Arbeidstillatelse velter Liverpool-jobben for Slot-assistent

Arbeidstillatelse velter Liverpool-jobben for Slot-assistent

En smell for det nye teamet på Anfield.

Derfor virker Arne Slot perfekt for Liverpool

Derfor virker Arne Slot perfekt for Liverpool

Mens vi tålmodig venter på en lyd fra klubbens nye hovedtrener, ser vi på årsakene til at han kan være en naturlig arvtaker etter Klopp.

Podcast 05.jun 18:13