De Bruyne utelukker ikke å forlate City, avviser ikke Saudi

Det har vært mang en gullstrid mellom Liverpool og Kevin De Bruyne, og det er ikke sikkert at det blir så mange flere.

Mandag kveld røyk Belgia ut for Ibrahima Konaté og Frankrike i EM 2024, og i forbindelse med kampen åpnet den store stjerna Kevin De Bruyne opp om fremtiden.

– Jeg håper jeg kan holde på noen år til. Alle vet jeg er under kontrakt med City for et år til. Og at jeg ikke har snakket med noen ennå. Jeg antar det vil bli samtaler med City i løpet av de neste månedene, sa landslagskapteinen til belgiske Het Laatste Nieuws (HLN).

33-åringen mistet hele høsten med skade. Hans retur var en av nøklene til at Manchester-klubben kunne passere Liverpool og Arsenal. Det kan ha vært et av hans siste gull-race.

– Jeg har lest overskriftene, men jeg har ikke snakket med noen.

– Hvis ikke, vil jeg se etter noe annet. Men det er vanskelig å si hva som vil skje. Sommeren min vil bli veldig rolig. Jeg vil nyte ferien min. Så vil jeg returnere til City.

Trenger ikke pengene, men 

Med et år igjen av avtalen med den engelske seriemesteren, har muligheter som Saudi Pro League og MLS har blitt kastet frem.

– Altså, jeg har mer enn nok penger. Det vet jeg godt. Om et latterlig beløp blir tilbudt senere, da er det ikke for meg.

– Det er for hele min familie, vennene mine, barna mine, barnebarna mine, mine barns naboer.

Så mange ganger har midtbanespillerens fot kommet i veien for Liverpools håp. Kanskje skjer det ikke igjen for Arne Slot, for belgieren har tidligere kommet med uttalelser som ikke direkte utelukker en stor pengesekk.

– I min alder må du være åpen for alt.

– Du snakker om utrolige pengesummer i det som kan være slutten av karrieren min. Noen ganger må du tenke på det. Om jeg spiller der for to år, vil jeg kunne tjene en utrolig pengesum.

Frustrert og skuffet

EM ble nok et mesterskap hvor belgias «gyldne generasjon» ikke nådde opp.

Med profiler som Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Vincent Kompany, Youri Tielemans, Leandro Trossard, Jermey Doku, Dries Mertens, Romelu Lukaku, Marouane Fellaini, Axel Witsel, Mousa Dembele og De Bruyne føler mange at nasjonen har underprestert i de siste mesterskapene.

Det fokuset fikk en irritert De Bruyne til å fyre seg opp. Italienske Tancredi Palmeri, som jobber for flere medier, stilte spørsmålet og utvekslingen gikk sånn: 

De Bruyne: – Hva er en gylden generasjon?

Palmeri: – Din.

De Bruyne: – Og Frankrike, England, Spania, Tyskland har ikke en?

– Dumt

Uruguay vant gruppa og sendte USA ut, etter det som omtales som en av tidens verste VAR-avgjørelser

Uruguay vant gruppa og sendte USA ut, etter det som omtales som en av tidens verste VAR-avgjørelser

Nå blir det spennende mellom Brasil og Colombia, for å unngå et møte med Darwin Nunez & Co i kvartfinalen.

Nyheter Tir. 02.07. 09:09
Konate benket igjen da Frankrike tok seg videre til kvartfinale

Konate benket igjen da Frankrike tok seg videre til kvartfinale

Ibrahima Konate måtte se lagkameratene sine vinne fra benken, da Frankrike sikret kvartfinale-billetten med en 1-0-seier mot Belgia.

Nyheter Man. 01.07. 20:41