Kongen er tilbake i bygningen!

Sesongoppkjøringen fortsetter onsdag, og nå har Slot fått med seg det som blir en av hans viktigste menn.

Arne Slot har begynt arbeidet på AXA Training Centre, og troppene blir mer og mer samlet for hver dag som går. 

Onsdag er «kongen av Egypt» - Mohamed Salah - tilbake på treningsfeltet før neste sesong. Det samme gjelder også for Wataru Endo. 

Japaneren og egypteren skal heldigvis - sett med Liverpool-øyne - ikke delta i sommerens olympiske leker for sine hjemland, og blir derfor med de rødkledde under hele sesongoppkjøringen. 

Den viktigste offensive brikken?

Salahs viktighet kjenner alle til. 32-åringen er fortsatt lagets fremste målscorer, i tillegg til at han også har utviklet seg til å bli en svært god tilrettelegger. 

I skrivende stund har han kun fire spillere foran seg på listen over de mestscorende Liverpool-spillerne noensinne, og om han scorer 17 mål denne sesongen kommer han til å ta igjen legendariske Billy Liddell. 

Forrige sesong var han også i klubbens ledergruppe - sammen med Alisson Becker, Andy Robertson, Trent Alexander-Arnold og Virgil van Dijk. 

Etter rapportene skal egypteren være tiltenkt en sentral rolle i Slots Liverpool. 

I KANTINA: Tsimikas og Kellehr kan ses i kantina sammen med Salah.

I KANTINA: Tsimikas og Kellehr kan ses i kantina sammen med Salah.

Endo slapp OL

Det var lenge ventet at Endo kom til å bli med sitt Japan til OL, men den defensive midtbanespilleren er også tilbake på AXA Training Centre nå. 

Mac Allister skal spille finale i Copa America med sitt Argentina om en liten uke, og det betyr at midtbanespilleren sannsynligvis ikke er tilbake før tidlig i august.

Derfor ser Endo ut til å få muligheten til å imponere Slot i den dype midtbaneposisjonen, og enn så lenge er det ingenting som tyder på at de rødkledde planlegger å forsterke seg på det området. 

Forrige sesong fikk japaneren hele 43 kamper i rødt. 

Sjekk ut denne vanvittige «akademi-statistikken»

Sjekk ut denne vanvittige «akademi-statistikken»

Jarell Quansah, Curtis Jones, Harvey Elliott, Stefan Bajcetic... Det begynner å bli mange homegrown-spillere i Liverpools rekker.

Nyheter Tir. 09.07. 17:04
Troverdige kilder: Stortalentet er enig med Liverpool

Troverdige kilder: Stortalentet er enig med Liverpool

De rødkledde sikrer seg stortalentet i kamp mot en rekke klubber.

Nyheter Ons. 10.07. 15:19