Nok en medlemsrekord: nå 49.000!

Denne sesongen setter spor både på og utenfor banen. «Champions of Europe» og poengrekord i ligaen har også gitt rekordvekst i antall medlemmer.

Medlemstallet vokste solid gjennom hele 2018, og har også gjort det hittil i 2019. Den 1. juni passerte vi en ny milepæl, 49.000 medlemmer. Målet om å samle 1% av Norges befolkning er stadig innenfor rekkevidde!

Historisk sett er grunnfjellet til Liverpool FC i Norge knallsterkt. Vi har lenge vært den største supporterklubben her hjemme.

De røde har en nærmest unik base i landet vårt, og de som vokste opp med liverbirden på brystet på 60 og 70-tallet – og utover 80-tallet har vært flinke til å dytte interessen videre til kommende generasjoner.

Det er imidlertid plass til flere. Ikke medlem? https://www.liverpool.no/bli-medlem/

MEDLEMSBLAD:  Siste utgave av medlemsbladet vårt, The Kopite, er snart klart i postgang.

Per dags dato har vi 49.384 betalende medlemmer. 48754 av dem bor på norsk adresse. Nesten 12% jenter. Det er også rekord.

Dette er ca 8700 flere medlemmer enn på samme tid enn i fjor. I tillegg til mange nye medlemmer er det også flere som fornyer medlemskapet sitt enn tidligere sesonger.

Premier League betyr mest

Champions League er stort – en fantastisk triumf for Liverpool som tok hjem sin sjette «big ear» i Madrid. Det som likevel er helt klart er at det er den solide ligasesong som har hatt størst innvirkning på medlemstallet. Når klubben kjemper om ligagullet fra august til mai gir det store ringvirkninger på alle våre aktiviteter.

Liverpool FC har lenge vært den største supporterklubben i Norge, den posisjonen skal vi beholde. Takk til alle som støtter de helrøde fra Anfield!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.06.2019 kl 08:12

– Han skremmer kanskje motstanderne

Alisson Becker forteller om sin første sesong i Liverpool, hvor han gir Virgil van Dijk mye skryt.

+
18.06.2019 kl 06:15

Mistet kapteinsbindet på landslaget

Joe Gomez har mistet kapteinsbindet for England U21.

+
17.06.2019 kl 21:43

Gerrard vil ikke nøye seg med Ojo

Tirsdag er det ventet at Sheyi Ojo blir klar for Rangers, men Steven Gerrard står også først i køen for å sikre en annen Liverpool-spiller.

+
17.06.2019 kl 18:08

Fra Liverpool-speider til manager på to år

Jonathan Woodgate har fått en kometkarriere etter at han forlot Liverpool.

+