Ny sesong - ny medlemsrekord!

Det siste året har gitt rekordvekst i antall medlemmer og det ser ut til å fortsette inn den nye sesongen.

Medlemstallet vokste solid jevnt gjennom hele 2018 og 2019. I juni passerte vi en ny milepæl, da vi rundet 50.000 medlemmer. Per dags dato står vi med 51542 betalende medlemmer.

Målet om å samle 1% av Norges befolkning er stadig innenfor rekkevidde!

Historisk sett er grunnfjellet til Liverpool FC i Norge knallsterkt. Vi har lenge vært den største supporterklubben her hjemme.

De røde har en nærmest unik base i landet vårt, og de som vokste opp med liverbirden på brystet på 60 og 70-tallet – og utover 80-tallet har vært flinke til å dytte interessen videre til kommende generasjoner.

Det er imidlertid plass til flere. Ikke medlem? /bli-medlem/

MEDLEMSBLAD:
MEDLEMSBLAD:  Siste utgave av medlemsbladet vårt, The Kopite, er snart klart i postgang.

Per dags dato har vi altså 51.542 betalende medlemmer. 51053 av dem bor på norsk adresse. Litt over 12% av dem er kvinner. Det er også ny rekord.

Dette er ca 9900 flere medlemmer enn på samme tid enn i fjor. I tillegg til mange helt nye medlemmer ser vi også at det er flere som fornyer medlemskapet sitt enn tidligere sesonger.

Premier League betyr mest

Champions League er enormt stort. Madrid var en fantastisk triumf for Liverpool som tok hjem sin sjette «big ear» i juni. Det som likevel er helt klart er at det er den solide ligasesong som betyr mest for medlemstallet. Når klubben kjemper om ligagullet fra august til mai gir det store ringvirkninger på alle våre aktiviteter.

Liverpool FC har lenge vært den største supporterklubben i Norge, den posisjonen skal vi beholde. Takk til alle som støtter de helrøde fra Anfield og lykke til med ny sesong!