Liverpool res - Man Utd res

Tor 19.04.2007 (Reserveligaen) - Viasat Sport 2 / Tilskuere: / Dommer: / Racecourse Ground / Skrevet av: Torbjørn Flatin

Etter en jevn 1.omgang var Liverpool spillemessig klart best etter pause, men de røde greide ikke å ta vare på sjansene.

Charlie Barnett

Argentinerne Gabriel Palletta og Emiliano Insua danner halvparten av Liverpools forsvar i kveld.  På et ungt reservelag starter også fem av dem som spilte juniorfinale sist mandag, nemlig Darby, Spearing, Flynn, Threlfall og Lindfield.

20,min:  Liverpool har hatt et overtak den første halve omgangen, men uten å komme til klare sjanser.  Man har vært nærmest da Craig Lindfield headet over etter 18 minutter, fra litt skrå vinkel.

26.min:   0-1 CHRIS EAGLES - Mot spillet gang scorer United, da Eagles slår et frispark like utenfor hjørnet av 16-meteren.  Ballen går gjennom hele feltet og inn i ved det bortre hjørnet uten at Padelli kommer bort tidsnok.

Fram til scoringen var Liverpool det førende laget, uten at man greide å komme til ordentlige muligheter inne i motstanderens straffefelt.  Kaptein Jack Hobbs ga bort et frispark utenfor hjørnet av 16-meteren, og selv om det må settes et spørsmålstegn ved keeper Padelli ble det en situasjon som ofte gir mål da et hardt slått frispark gikk igjennom feltet og inn ved bortre stolpe.  I de siste tjue minuttene av omgangen har det vært mer jevnt, men fortsatt har keeperne så godt som vært arbeidsløse.  Lille Jay Spearing har vært god på den sentrale midtbanen, men Lindfield og Brouwer har ikke greid å markere seg mot det solide borteforsvaret.  Liverpool behøver også å få Paul Anderson mer i gang ute på høyrekanten.  Bakover har det stort sett vært stødig.

49.min - Paul Anderson får bra trykk på et skudd fra 30 meter, men forsøket går en snau meter over.

52.min - Anderson slår inn fra høyre, Linfield stusser videre og Brouwer får en god sjanse.  Nederlenden får imidlertid ikke kraft i headingen som keeper redder enkelt.

55.min - Corner fra Anderson, Linfield prøver å flikke videre ved første stolpe man ballen går like over.

58.min - En sjelden visit fra United, men da var det til gjengjeld farlit.  Lea får stå helt alene på 5-meteren etter en corner men header svakt over.

61.min . Threlfall slår inn fra venstre, Ryan Flynn kommer på et sent løp, men avslutningen er svak og langt utenfor.

67.min - Anderson slår inn, forsvaret får bare delvis klarert, men skuddet til Threlfall blokkeres.

68.min - Eagles slår et frispark for United, og Burns kommer til ballen inne i feltet, men sender den høyt opp på tribunen.

70.min - Paul Anderson skyter først hardt via en forsvarspiller til corner.  På hjørnesparket fra samme Anderson sender Jack Hobbs en heading knallhardt i stolpen.  Liverpool er uheldige som ikke har utlignet etter å ha dominert i 2.omgang.

71.min  Ray Putterill kommer inn for Robbie Threlfall.

76.min - Hobbs kommer fri på nok en corner, men denne gang treffer han helt feil med hodet.

82.min  Dong og Eagles ut for United, Bryan og Fagan inn.

89.min - Lindfield prøver seg fra 20 meter, men er ute av balanse og skuddet går langt utenfor.

90+2.min - Innbytter Fagan vender pent opp ved kanten av 16-meteren, men Padelli gjør en bra redning da han slår skuddet til corner.

Liverpool gjorde en spillemessig bra 2.omgang, og dominerte til tider med å spille et hurtig pasningspill.  De røde var også mer aggressive etter pause og presset United bakover.  Dessverre var det en historie som har vært ganske vanlig denne sesongen, nemlig at man ikke har tyngde nok lengst fremme til å sette de mulighetene som kommer.  Nærmest var Jack Hobbs med en heading etter corner.  Trener Gary Ablett kan ikke klage på innsatsen i kveld.

Spillervurdering:

Padelli 4 - Fikk nokså lite å gjøre.  Var nok dekket ved scoringen men vil likevel lure på om han kunne ha gjort mer.

Darby 4 - Gjør ingen merkbare feil, men har en heller anonym kamp.

Paletta 5 - Argentineren har pondus på dette nivået og vinner mange dueller, selv om han også av og til slurver med fremspillene.

Hobbs 6 - En sterk 2.omgang av kapteinen hvor han også ble en trussel på dødballer framover.  Sikker i duellene og har flere gode pasninger fremover.  Vi synes han var Liverpools beste, i kamp med Anderson.

Insua 5 - En fin type som har en tendens til å skru litt av og på.  God de få gangene han engasjerte seg framover.

Anderson 6 - Paul Anderson spilte seg også opp i 2.omgang hvor han var involvert i mye av det som Liverpool skapte.  Kvikk og aggressiv i spillestil, men ikke alltid like effektiv.

Spearing 6 - Meget bra før pause, men energibunten sluknet litt utover i kampen.  Varierer noe i pasningspillet, men vinner ballen ofte og har alltid tanke bak det han gjør.

Flynn 4 - Løper mye, men greier sjelden å sette sitt preg på kampen.

Threlfall 3 - En av de svakeste før pause da han hadde mange feilpasninger.  Løftet seg litt etter pause.

Lindfield 4 - Gjør en del fikse ting og er slu inne i boksen, men greide ikke å få til noen skikkelige avslutninger i dag.

Brouwer 4 - Vant noen fremspill i lufta og er bra med beina til å være så lang og hengslete, men mangler kraft i og rundt straffefeltet.