Adam(13)
Williams(81)
Taylor(56)

Skrevet av Einar Kvande

Svak annenomgang av Liverpool, trass i et massivt press de siste 5-10 minuttene. Gjestene fikk spille ball uten å bli presset særlig hardt i store deler av de siste 45 minuttene, og når vertene omsider fikk tak i lærkula var gjestene fra Wales dyktige til å demme opp bakover. Dermed må Liverpool registrere sin tredje strake uavgjortkamp hjemme på Anfield.

90:Vorm fanger et høyt innlegg inn i feltet.

90:Luis Suarez går ned i feltet, og vil ha straffe, men får det ikke.

90: Gower bytter med Agustien tre minutter på overtid.

90:Liverpool presser på, men Enrique er i balanse når hans skyter svakt opp på tribunen to minutter på overtid.

90:Fire minutter er lagt til.

90:Glen Johnson tråkler seg inn i feltet, og fyrer av. Fantastisk redning av Vorm til corner.

89:Luis Suarez met et godt skudd fra drøye 16 meters hold. God redning av Vorm.

88:Dirk Kuyt header ballen i mål, men scoringen blir annulert. Nederlenderen er marginalt i offside.

88:Suarez skyter via muren. Hjørnespark for vertene.

87:Williams feller nok en gang Suarez, denne gang fem meter utenfor 16-meteren. Frispark til Liverpool.

84: Graham skyter over på en enorm sjanse for gjestene etter at ballen har blitt headet ned i feltet til ham.

83:Ny corner til vertene. Adam får ikke hjørnesparkene over mannen på første stolpe.

82:Charlie Adam skyter via muren og til corner.

81: Williams får gult kort.

81:Suarez blir lagt i bakken en meter utenfor 16-meteren, i en sentral posisjon. Frispark for vertene.

79:Daniel Agger header over i etterkant av hjørnesparket.

78:Anfield roper på straffe for hands, men får i stedet corner etter et innlegg fra høyre fra Suarez.

78:Dirk Kuyt spiller vegg med Suarez, og Liverpool får en corner. Adams lave hjørnespark er av alt får dårlig kvalitet.

76:Downing med et håpløst skuddforsøk, langt opp på Anfield Road End.

75:Andy Carroll går ut. Craig Bellamy kommer inn.

74: Routledge går ut, og blir erstattet av Sinclair.

73:Suarez prøver å finne Carroll, men ballen blir for lang. Utspark for gjestene.

72:Johnson med et unødvendig balltap høyt i banen, og når han skal rette opp feilen lager han frispark på egen banehalvdel.

70: Routledge ligger nede med skade, men det er ikke populært på tribunen at Johnson sparker ballen ut slik at Swansea-spilleren kan få behandling.

69:Gower sender frisparket håpløst langt opp på The Kop.

68:Brtton løper rett inn i Agger, og får et billig frispark så å si på 16-meterstreken.

67:Carroll er nede og header frisparket unna.

67:Daniel Agger får gult kort når han er alt for sent inne i en duell ute ved sidelinja.

65:José Reina gir retur på et langskudd fra Dyer. Heldigvis er han raskt oppe og får reddet neste skudd også. Nå er det gjestene som fører kampen.

64:José Reina kommer langt unna når Dyer avslutter, og får slått til corner.

62:Agger header ut til ny corner for gjestene.

61:Swansea presser på, og Kuyt må gi en corner.

60:Swansea har vært mye mer med på notene etter pause. Allen forsøker seg med et langskudd som går utenfor.

58:Reina holder på å tabbe seg ut på en tilbakespill, men får pirket ballen unna i siste øyeblikk når Gower kommer susende inn.

57:Carroll får en muntlig advarsel av Dowd, etter å ha sparket ballen bort i frustrasjonen etter at det er blåst mot ham.

57:Suarez stusser Adams frispark rett i fanget på Vorm.

56: Taylor får gult kort når han feller Johnson ute ved sidelinja.

54:En høy ball slås inn i feltet. Vorm fanger enkelt.

52:Enrique kommer fri på venstre, men nok en gang er innlegget for upresist.

48:Adam med en nydelig stikker til Downing, men vingens lave innlegg er alt for dårlig og går rett i klypene på Vorm.

46:Jordan Henderson kommer ikke på banen igjen etter pause. Inn kommer Dirk Kuyt.

Liverpool har dominert stort i denne førsteomgangen, og har nærmest slått leir utenfor gjestenes 16-meter. De røde burde ha tatt ledelsen allerede etter sju minutters spill, men Andy Carroll dundret ballen i tverrliggeren fra kloss hold, når målet stod å gapte! Gjestene har hatt et par farlige visitter foran Pepe Reina, og var nærmest når spanjolen fikk slått unna en farlig ball fra Routledge i retning Graham like før halvtimen var passert.

45:Dette hjørnesparket heades utenfor.

45:Godt innlegg av Downing klareres til corner. Carroll header ned, og Swansea må gi en ny corner.

45:Ett minutt lagt til i første omgang.

44:Downing får headet på bakre stolpe, men ballen ruller inn til keeper.

41:Graham avvinkes korrekt for offside når han header et innlegg fra høyre utenfor.

40:Dyer skaffer Swansea en corner i duell med Johnson.

37: Allen med et bra lavt skudd som stryker like utenfor bortre stolpe.

35:Swansea-svingen roper på straffespark, når Enrique skjermer ballen ut til utspark foran en innstormende Dyer.

33:Liverpool fortsetter å beleire Swansea-målet. Agger med et skuddforsøk fra distanse som treffer et Swansea-bein og går ut til innkast.

31:Luis Suarez skyter i nettvegen fra meget skrått hold.

30:Stewart Downing skyter like over venstre kryss fra drøye 16 meter, når cornersituasjonen klareres ut til ham.

29:Luis Suarez drar av en mann og skyter. Keeper får såvidt slått til corner.

28:José Reina gjør en meget god redning når Routledge vipper ballen inn i feltet til Graham. Gjestenes klart største sjanse, men Reina får slått ballen unna, og Liverpool-forsvaret får klarert.

26:Monk går i ryggen på Carroll, som får frispark drøye 30 meter fra mål. Adam slår inn til Suarez, som header et godt stykke utenfor.

26:Ny corner for hjemmelaget. Resultatløs.

24:Lucas Leiva header i ryggen på Suarez, og ballen endrer retning og går like utenfor.

23: Rangel må ut og få stoppet en blødning i ansiktet.

19:Stewart Downing skyter via en Swansea-forsvarer og over. Corner til Liverpool. Ingen treffer ballen på hjørnesparket.

19:Luis Suarez skyter lavt like utenfor fra 20 meters hold.

16:Gjestene med et visst press på Liverpool for første gang i kampen, men avslutter angrepet med at Angel skyter høyt over.

15:Jose Enrique får frispark mot seg like utenfor 16-meterhjørnet for holding i trøya.

13: Taylor må ha litt behandling før han kan fortsette. Forsvarsspilleren ble skadet da han landet i en hodeduell med Carroll.

13:Charlie Adam får et noe billig gult kort av dommer Dowd, når han feller en spiller som bryter et Liverpool-angrep like utenfor Swanseas 16-meter.

12:Liverpool fortsetter å presse Swansea meget høyt, og gjestene har store problemer med å spille seg ut av forsvar.

8:Carroll med et lavt innlegg fra venstre. Redd i hendene på keeper.

7:Andy Carroll skyter i tverrliggeren for så å si åpent mål, på et nydelig innlegg fra Downing. Flott samspill mellom Adam og Downing i forkant av innlegget. Der burde Liverpool tatt ledelsen!

4:Liverpool presser Swansea høyt i banen, og gjestene har problemer med å komme ut av egen banehalvdel.

2:Enrique med et nydelig raid til dødlinja, men innlegget er for dårlig og går over Henderson på bakre stolpe.

1:Bare 15 sekunder er spilt når Henderson er nær ved å komme inn i feltet, men hans pasning finner ikke Suarez.

1:Etter ett minutts stillhet for briter som har falt i krig er det klart for avspark på Anfield. Liverpool sparker i gang kampen mot The Kop.

Liverpool møter nyopprykkede Swansea på Anfield. Før kampen ligger Liverpool på sjetteplass i Premier Leauge med 18 poeng, mens Swansea ligger på 10.plass med 12 poeng.

Liverpool stiller med eksakt samme startellever som mot West Bromwich forrige helg.

Swansea-manager Brendan Rodgers har gjort en endring i forhold til laget som slo Bolton sist helg. Han har erstattet Scott Sinclair med Wayne Routledge. Sinclair tar plass på benken sammen med blant andre Kemy Agustien, som er tilbake etter skade.

Vurdert av Ole-Johannes Engdal

Reina 7Sisteskansen har ikke så altfor mye å gjøre på jobb i dag, men varter opp med to superredninger som gjør at Liverpool ikke taper denne kampen. To redninger som er i verdensklasse.
Johnson 6Engelskmannen spiller en god gjennomført match i dag. Er god defensivt, men kunne kommet med flere offansive bidrag. Er nære på å score i sluttminuttene, bare en god redning fra Vorm hindret han i det.
Skrtel 7Slovaken spiller nok en god kamp for Liverpool. Spiller på det sikre bak, og har god kontroll på Swanseas offensive spillere. God kontroll i dag, Skrtel.
Agger 7Gjør som sin midtstopperkollega, spiller en god kamp i dag. Også han, i likhet med Johnson, var nærme å score i sluttminuttene. I tillegg til å være trygg defensiv, prøver han seg også på noen offensive løp.
Enrique Liverpools beste7Nyervervelsen fra Newcastle gjør som han har gjort så mange ganger før i Liverpool-skjorte, spiller en kjempekamp. Er bunnsolid defensivt, og kommer med utrolig mange gode bidrag fremover på banen. Liverpools beste spiller i dag.
Henderson 5Den unge engelskmannen lyktes ikke helt i de 45 minuttene han spilte i dag. Det går for tregt offensivt, og ellers er han veldig unøyaktig i sitt pasningsspill. Tror Henderson vil glemme denne dagen raskest mulig.
Leiva 6Spiller i dag en helt grei match, ikke noe mer enn det. Er litt for ofte for klønete i det offensive spillet. Og sammen med Adam klarer de ikke å spille ut Swanseas midtbane, det går rett og slett for tregt. Ellers er brasilianeren god defensivt som vanlig.
Adam 6Pådrar seg et tidlig gult kort, som hemmer spillet hans resten av kampen. Er altfor treig inn i duellene i dag, og i tillegg er han litt for upresist i sitt pasningsspill. Helt grei dag på jobb for skotten.
Downing 6Er i store deler av kampen litt usynlig, men de gangene han får muligheten til å angripe tar han muligheten. Var nære på noen ganger, men det blir litt for svakt i den siste tredjedelen. La inn et flott innlegg som Carroll absolutt burde satt i kassa.
Carroll 6Får en utrolig stor mulighet veldig tidlig i kampen, men avslutter for svakt og setter innlegget i tverrliggeren. Gjør litt mer utav seg enn Suarez i dag, men kveldens kamp var en tilbakegang fra forrige kamp mot WBA. Kommer til noen få sjanser, men også Carroll er for upresis i det avgjørende øyeblikket.
Suarez 6Den lille spissen gjør uvanlig lite ute av seg i dagens kamp. Ut i fra kroppsspråket så det ikke ut som at han trivdes på banen i dag. Selvom han ikke lignet seg selv i dag, kommer han alikevel til noen få muligheter. En av hans svakere kamper i dag, dessverre.
Bellamy 0Kommer innpå for Carroll i det 75. minutt. Kommer dessverre ikke til de store muligheten i løpet av slutten. Gjør lite ute av seg.
Kuyt 7Kommer inn for Henderson i 2.omgang, og gjør som han pleier å gjøre. Nederlenderen kriger og sloss omgangen gjennom. Helt på slutten av kampen setter han ballen i mål med hodet, men målet blir korrekt annulert pga. offside. God match av Kuyt!