Malaysia - Liverpool

3-6)

16.07.2011 /Preseason /Bukit Jalil National Stadium, Kuala Lumpur / Tilskuere: 87000 / Dommer: Nagor Mohamed

Skrevet av

Liverpool tok en grei seier mot ligalaget til Malaysia. Etter 2-1 til pause, ble det mer rom i 2. omgang, og det endte til slutt med 6-3-seier til de røde. Liverpool benyttet 23 spillere, og 22 av disse fikk 45 minutter hver. Charlie Adam noterte seg for sitt første mål ffor Liverpool da han åpnet scoringsballet i første omgang. Han var toneangivernde i en forholdsvis sjansefattig 1.omgang. Etter pause lå Alberto Aquilani bak flere av Liverpools scoringer, og midtbanespilleren viste prov på godt blikk for spillet og fine avleveringer. David N'Gog gjorde et godt inntrykk med to scoringer. For øvrig kom Emiliano Insua til flere gode innlegg fra venstrebacken, to av disse endte også i scoring.

95:SLUTT

94:Dirk Kuyt scorer etter innlegg fra Alberto Aquilani.Ny assist fra Alberto Aquilani, og Dirk Kuyt sender ballen i nettet med fynd og klem.

91:Maxi Rodriguez scorer etter innlegg fra Dirk Kuyt.Aquilani ut til Kuyt og hans presise innlegg blir headet inn av Maxi fra kort hold.

90:Tilleggstid: 4 min.

87:Corner Malaysia. Farouki header knallhardt utenfor.

85:Malaysia igjennom igjen. Martin Hansen redder.

82:Spissen Mohd Sali stikker igjennom på et gjennomspill og scorer alene med Hansen. En scoring det luktet offside av.

81:Langball mot Ngog, men franskmannen rekker ikke frem. Keeper får kontroll.

79: Mohd Sali scorer på retur. Vertene kommer fram på sin høyreside, Martin Hansen gjør en dårlig jobb med å få vekk innlegget, og Sali scorer fra kort hold.

77:Skudd. Hansen må kaste seg. Gir retur, men Liverpool har kontroll.

75:Maxi Rodriguez scorer etter innlegg fra Emiliano Insua. Aquilani finner Insua på et nytt løp fra venstrebacken, og det flate innlegget setter Maxi inn ved bakre stolpe.

74:Inusa slår inn. Malaysia bryter like før Ngog. Kunne blitt meget farlig.

74:Skudd far langt hold rett på Hansen.

73:Ngog avblåses får offside.

73:Kelly avverger en mulig sjanse da han får en tå på ballen.

72:Kuyt med langball mot Maxi. Argentineren får ikke kontroll. Ball ut over dødlinjen.

70:Peter Gulacsi bytter med Martin Hansen.

70:David N'Gog scorer etter innlegg fra Alberto Aquilani. Et bra angrep ender med at Aquilani sender en stikker til NGog litt ute til høyre. Spissen avslutter kontant i nærmeste hjørne fra 12 meter.

68:David N'Gog scorer på feilpasning. Insua legger inn. Malaysia klarerer i egen spiller og ballen faller ned til Ngog. Franskmannen strekker seg og styrer ballen i mål.

66:Shelvey fyrer over.

65:Overlegg. Ngog drar til bå volley, men håløs retning, mot sidelinjen!

65:Kuyt drar seg inn i feltet. Aquilani får ikke skikkelig treff på avslutningen.

64:Avslutning fra langt hold. Enkelt for Gulacsi.

59:Frispark mot Poulsen. Bra innlegg fra Malaysia, men Pouslen header unna.

57:Fremspillet fra Wilson blir akkurat for langt for Ngog.

54:Insua får skuddet blokkert. Han plukekr opp andreballen, men fyrer over fra langt hold.

52:Frispark. Shelvey skyter over.

47:Ngog skyter utenfor.

46:Liverpool har byttet ut hele laget i pausen. Flere bytter også for Malaysia.

46:Conor Coady bytter med Jonjo Shelvey.

46:Charlie Adam bytter med Alberto Aquilani.

46:Jay Spearing bytter med Christian Poulsen.

46:Jack Robinson bytter med Emiliano Insua.

46:John Flanagan bytter med Martin Kelly.

46:Joe Cole bytter med Maxi Rodriguez.

46:Jamie Carragher bytter med Sotirios Kyrgiakos.

46:Daniel Agger bytter med Danny Wilson.

46:Andy Carroll bytter med David N'Gog.

46:Raul Meireles bytter med Dirk Kuyt.

46:Brad Jones bytter med Peter Gulacsi.

1-1 til pause. Charlie Adam fikk sitt første mål for Liverpool da han sikkert sendte et straffespark i mål, men Malaysia har utlignet på et frispark der muren ikke var godt nok satt opp. Liverpool har hatt ballen mye, men har knapt klart å produsere sjanser. Det har vært mye småspill på midtbanen.. Pasningsspillet har imidletid blitt en del upresist på siste tredjedelen av banen. Adam har vært sentral i liverpool oppbyggende spill. Malaysia kom bedre med på slutten og fikk både en scoring og hadde også to brukbare muligheter. Liverpool har neppe fordel av at det er 30 grader i skyggen. Vi forventer mange bytter i 2.omgang.

49:PAUSE

48:Carragher lager frispark på 25 meter. Ballen sendes over målet til Jones.

46:Agger lager frispark. Frisparket slås inn og Subramaniam header utenfor.

43: Rahim scorer på frispark. Frispark etter hands. Plasserer ballen i hjørnet. Elendig mur. Brad Jones rekker aldri bort.

39:Yahya bytter med Ramiah.

38:Innlegg fra høyre. Raul Meireles header fra skrått hold, men Malaysias keeper redder. Brukbar mulighet.

37:Langskudd, men ingen problemer for Brad Jones.

36:Liverpool har fortsatt ballen mye, men blir for upresist på siste tredjedelen av banen.

32:Adam hælsparker. Cole slår inn. Meireles sist på ballen som går utenfor.

32:Cole legger inn mot Carroll. Malaysia header ut til corner.

31:Flanagan lemper upresist inn i feltet.

30:Rohidan slår inn. Ballen rett i fanget til Jones.

27:Charlie Adam scorer på straffe. Adam fyrer ballen sikkert i mål.

26:Charlie Adam tar straffe og scorer enkelt, men må ta sparket på nytt fordi LFC-spillere er for tidlig inne i feltet.

26:Heftige protester fra Malaysia. Saarani får gult kort.

25:Andy Carroll får straffe. Dommeren synes Carroll får en dytt. Spissen faller noe lett.

22: Mahali Jasuli får gult kort for en klønete takling på Adam.

21:Robinson med viktig takling innenfor 16-meteren.

21:Langball inn i feltet på påfølgende frispark, men svært upresist fra Malaysia.

20:Susende takling av Flanagan. Unggutten er heldig som slipper gult kort.

18:Carroll dribler og spiller frem Cole som avslutter i stolpen fra skrått hold like utenfor 5-meteren, men avblåses helt korrekt for offside.

17:Cole avanserer og skyter løst fra langt hold. Ballen triller inn til keeper.

12:Frispark fra par og tyve meter rett foran mål. Adam skyter over.

11:Langball fremover. Malaysias-keeper kaster seg ut foran Carroll. Blir retur, men Malaysia får klarert.

11:Ballinnehav 32-68

8:Flott langball fra Adam mot Carroll, men spissen somler ballen over dødlinjen.

4:Agger holder på å rote det til bak. Adam rydder opp.

3:Cole blir lagt ned ved sidelinjen. Adam slår frisparket. Brukbar slått, men Malaysia får klarert.

1:Liverpool tar avspark.

Liverpool spiller sin andre kamp på Asia-turneen, denne gang mot Malaysia XI i Kuala Lumpur.

Malaysias hovedtrener Datuk K Rajapogal har hentet inn den unge spissen Izzaq Faris Ramian og midtbanespiller Ismail Faruqi Ashari i troppen etter at Malaysia tapte hele 0-4 mot Arsenal på onsdag. Laget, som egentlig er et ligalag sammensatt av de beste spilerne i Malaysia, forbereder seg til neste helgs VM-kvalifiseringskamp mot Singapore og kommer til å hvile midtstopper Aidil Zafuan Abd Radzak og Norshahrul. Safee Sali, landets toppscorer i det asiatiske mesterskapet, sliter med skade.

Emiliano Insua har sluttet seg til Liverpools tropp i Malaysia og er aktuell for spill.

Liverpools tropp: Gulacsi, Jones, Hansen; Kyrgiakos, Flanagan, Carragher, Wisdom, Wilson, Kelly, Agger, Ayala, Robinson, Insua; Adam, Cole, Shelvey, Spearing, Meireles, Pacheco, Maxi, Coady, Aquilani, Poulsen; Kuyt, Carroll, N’Gog.

Charlie Adam og Conor Coady spiller for første gang fra start for Liverpool. De røde starter med keeper Brad Jones, en backrekke bestående av Flanagan, Carragher, Agger og Robinson, en midtbane med Adam, Coady, Spearing, Cole og Meireles, samt Andy Carroll alene på topp.

14 spillere på benken. Daniel Ayala er ikke tilgjengelig pga skade. Steve Clarke leder Liverpool fra sidelinjen etter at Kenny Dalglish har reist tilbake til Merseyside.