Peterson(46) ()
Phillips(46) ()
Stewart(22) (46)

Skrevet av Frank H. Larsen

Liverpool tapte 1-2 i første preseasonkamp. De røde  skapte mest før sidebytte, men det var Brøndby som gikk til pause med ledelse. Åpningsmålet kom da Suso spilte rett til Nørgaard etter en klarering fra Stewart, Skuddet satt klistret i nota bak Brad Jones. Stewart kom inn for en skadet Ilori før halve første omgang var spilt. Philippe Coutinho var Liverpools beste i 1. omgang. Brendan Rodgers byttet alle utespillerne i pausen. Kristoffer Peterson utlignet allerede i det 48. minutt etter godt forarbeid fra Ibe. Brøndby hadde imidlertid mye av spillet de siste 45 minuttene. Blant annet to frispark i tverrligger. Liverpool forsøkte seg på kontringer, og Ibe fikk fremvist fin fart. Brøndby nettet seiersmålet på overtid da Hasani passerte flere Liverpool-spillere før han fyrte ballen i nettmaskene bak Danny Ward. Liverpool benyttet 23 spillere.

90:SLUTT

90: Hasani får ballen og drar seg forbi en rekke Liverpool-spillere før han smeller ballen i nettmaskene.

89:Makineok kommer inn i feltet, men blir til slutt stoppet.

86:Frispark i mot. Ballen slås inn. Nuñez header over under press fra Coady.

82:Brad Jones bytter med Danny Ward.

81:Allen pådrar seg frispark. Hasani skyter i tverrligger.

80:Gennomspill. Ibe lurer offsidefella og kommer alene med keeper. Ibe avslutter, men keeper redder med foten.

78:Skrtel klarerer innlegg til corner.

76: Durmisi bytter med Phiri.

75: Norgaard bytter med Almebäck.

75:Langt fremspill over Liverpools backrekke, men Skrtel rydder opp.

74: Holst bytter med da Silva.

71: Szymanowski bytter med Hasani.

70:Ibe til Flanagan. Peterson med løs avslutning.

69:Wisdom går i takling. Szymanowski overende, men dommer blåser ikke straffe.

68:Krisztian Adorjan får ballen i ansiktet og må ta telling. Dommer stopper kampen.

67:Peterson er igjennom, men offside.

66:Makienok kommer høyest på en heading i kamp med Skrtel. Jones plukker.

66:Nytt frispark på kanten av 16-meetren. Kahlenberg skyter i muren til corner.

65:Adorjan pådrar seg frispark. Durmisi skyter i tverrligger. Brad Jones ute av posisjon.

64:Ibe fremviser stor hurtighet. Drar seg forbi et par motspillere før han avslutter. Keeper redder.

62: Elmander bytter med Thygesen.

62: Albrechtsen bytter med Nuñez.

61:Elmander slår inn. Skrtel klarerer.

56: Kahlenberg prøver på en frekkis på frispark fra distanse. Skuddet går utenfor stolpen.

51:Peterson avanserer, men blir stoppet før 16-meterstreken.

48:Kristoffer Peterson scorer på retur. Ibe kommer til dødlinja og slår inn. Keeper er nær innlegget. Ballen havner hos Peterson som enkelt kan sette ballen i mål.

46:Brøndby sparker i gang.

46:Skrtel er kaptein for Liverpool i 2.omgang.

46: Semb bytter med Dumic.

46:Fabio Borini bytter med Kristoffer Peterson.

46:Joao Carlos Teixeira bytter med Jordon Ibe.

46:Jesus Fernandez (Suso) bytter med Adam Phillips.

46:Philippe Coutinho bytter med Krisztian Adorjan.

46:Jordan Rossiter bytter med Joe Allen.

46:Lucas Leiva bytter med Conor Coady.

46:Brad Smith bytter med Jon Flanagan.

46:Daniel Agger bytter med Martin Skrtel.

46:Martin Kelly bytter med Lloyd Jones.

46:Kevin Stewart bytter med Andre Wisdom.

46:Liverpools lag i 2.omgang: B. Jones; Wisdom, L. Jones, Skrtel, Flanagan; Coady; Allen, Adorjan; Phillips, Ibe; Peterson

45:Liverpool bytter ut hele laget bortsett fra Brad Jones.

Liverpool ligger under 0-1 til pause. Brøndby scoret mot spillets gang og på sin eneste mulighet da nyervervelsen Kevin Stewart headet til Suso. Spanjolen klarerte rett til Nørgaard som skjøt ballen i nettmaskene utenfor rekkevidde til Brad Jones. Philippe Coutinho har vært Liverpools kreative sjel og stått for flere fine fremspill. Brasilianeren har også kommet til noen avslutninger. Nærmest scoring var han også for Liverpool da han var frempå på en retur på Brad Smith avslutning. Tiago Ilori måtte ut med skade i det 21. minutt, og ble erstattet av Kevin Stewart. Etter pausesignalet kastet Agger sin trøye opp til tilskuerne på tribunen.

45:PAUSE

45:Brøndbys keeper med svakt utspill. Lucas plukker opp, og kommer til avslutning. Keeper redder.

44:Frispark for. Coutinho slår ballen rett i klypene på keeper.

43:Corner for. Albrechtsen vinner hodeduellen med Agger.

40:Coutinho spiller til Smith som kommer inn i feltet. Avslutningen går via motspiller og til corner.

37:Coutinho med ny ball mot Borini. Italieneren pådrar seg frispark da han løper ned Brøndby-forsvarer.

36:Fin jobb av Teixeira fører til at Coutinho får en ny skuddmulighet. Avslutningen blokkeres.

35:Teixeira går ned i feltet, men dommeren dømmer ikke straffe.

34:Coutinhos pasning mot Borini er for lang.

30:Corner i mot. Albrechtsen header over.

29:Coutinho spiller igjen Brad Smith som skyter. Keeper redder. Coutinho er frempå på returen, men keeper avverger igjen.

27:Agger kommer fremover og avslutter. Skuddet blokkeres.

23: Norgaard scorer på feilpasning. Stewart header vekk. Suso klarerer rett til Nørgaard som skyter ballen i mål utenfor Brad Jones sin rekkevidde.

22:Tiago Ilori bytter med Kevin Stewart. Kelly går inn som midtstopper. Stewart tar høyrebackplassen.

22:Frispark slå inn. Liverpool får klarert.

21:Tiago Ilori er skadet. Må ut og ha behandling. Sannsynligvis lårskade.

19:Teixeira fører ballen før han skyter fra distanse. Keeper redder enkelt.

18:Coutinho smeller utenfor fra langt hold.

16:Agger får en touch ved fremre stolpe. Keeper kaster seg og får kontroll.

16:Suso skyter fra langt hold. Keeper slår til corner.

13:Farlig innlegg fra Brøndby på venstre. Ballen heades ned. Agger tett i kroppen. Avslutning løst til side for mål.

11:Brøndby opprettholder presset etter corneren.

10:Smith blokkerer til hjørnespark. Corneren forlenges ut i ufarlig område.

8:Coutinho skyter fra utenfor 16-meteren.

8:Jones fanger frisparket etter at ballen fikk en litt ekkel sprett.

7:Lucas lager frispark på hjørnet av 16-meteren.

3:Coutinho med gjennomspill mot Borini. Italieneren får ikke kontroll. Ballen inn til keeper.

2:Kelly kommer ned på høyre og slår inn. Innlegget klareres.