Spillerbørs:Storoppgjøret ble en kraftanstrengelse der alle røde løp som helter

Liverpool gikk ut i hundre på Etihad, tok en fortjent ledelse, men utover i andre omgang tok kreftene slutt på en tung gressmatte.

Alisson Becker8

Viktig redning da Sterling kom alene på bakre stolpe midtveis i første omgang. Leser Citys innlegg på strålende vis, og har et par nydelige og viktige inngripener langt ute på banen på overtid. Liverpools beste.

Trent Alexander-Arnold6

Selger seg voldsomt i en situasjon etter 28 minutter, hvor City får en flyplass å boltre seg på bak ham. Ikke patent da Jesus utlignet. Var nær ved å score like før pause. Bedre offensivt enn defensivt, inntil han måtte byttes ut med det som så ut som en strekkskade i baksiden av høyre legg.

Joël Matip7

Er som regel på riktig plass, og vinner masse hodedueller. Gjør en absolutt godkjent kamp etter sitt skadeavbrekk, selv om et par av pasningene har feil adresse.

Joe Gomez7

Var offensiv og på tå hev i åpningsfasen av kampen, og ryddet unna i stor stil. Er uheldig når han lager straffesparket som De Bruyne bommer på. Har en svak pasning i sluttminuttene som kunne ha blitt skjebnesvanger.

Andy Robertson7

Er involvert i angrepet der Mané får straffe, men er ikke like synlig offensivt som vanlig. Noen svake pasninger, men leverer godt forsvarsspill i hektiske sluttminutter.

Jordan Henderson7

Løpskapasiteten til kapteinen ble viktig i dag, men med bare to midtbanespillere med defensive fibre blir det mye grovjobb på Hendo.

Georginio Wijnaldum7

Mister ballen og gir City en meget farlig overgangsmulighet midtveis i første omgang. Som for Hendo blir det mye grovjobb også på Gini, som jobber sokkene av seg. Får en skikkelig smell i leggen av Walker i sluttminuttene.

Mohamed Salah6

Var sikker på straffesparket. Spilte midtspiss, men kom ikke til de klare scoringssjansene utenom forsøket fra ellevemetersmerket.

Diogo Jota5

Portugiseren har lagt lista høyt, så dette var en gedigen skuffelse av 23-åringen. Kom aldri til sin rett ute på høyreflanken, og ble alt for lite involvert. Fikk nesten en gratissjanse rett før pause, da Ederson mistet kontrollen på Trents skudd. Manglet krutt i avslutningene.

Sadio Mané8

Var Liverpools klart farligste angriper i denne matchen, og var mannen som skaffe straffesparket som Salah scoret på. Gjør også en strålende defensiv innsats så lenge kreftene holder, men blir sliten mot slutten.

Roberto Firmino5

Vi må bare konstatere at brasilianeren er ute av form, og klarer aldri å sette sitt preg på matchen. Får en enorm mulighet i første spilleminutt, men velger feil, og forsøker å runde Ederson når han enkelt kunne ha lobbet ballen over City-keeperen og i mål. Ble forståelig byttet ut til fordel for Shaqiri etter en snau time.

Xherdan Shaqiri6

Kommer inn for Firmino, og demonstrerer en blanding av fantastisk nærteknikk og manglende tempo.

James Milner

Mange fryktet at James Milner ville få tempoproblemer i duellen med Raheem Sterling da han måtte inn på høyrebacken for en skadet Trent Alexander-Arnold, men veteranen klarte seg greit i duellen med hurtigtoget.