De utlånte: Straffehelt i Irland, scoring i Championship og debutant i Skottland

Flere av de utlånte fikk vise seg frem i helgen.

Alle de ni utlånte Liverpool-spillerne fikk spilletid i helgen, og for noen bød den siste augusthelgen på noen veldig fine opplevelser.

Spesielt i Irland ble det jubel for en ung målvakt, men også i Championship har en Liverpool-spiller eller to markert seg denne helgen.

I denne saken kan du se hvordan det har gått med de utlånte denne helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Sepp van den Berg har virkelig funnet seg til rette i Preston, og han er i ferd med å bli en aldri så liten helt. Utlånet startet i januar og ble forlenget i sommer, og unggutten har gått fra å være midtstopper til å bli en meget habil vingback i en fembackslinje. Scoring i ligacupen i midtuken ble fulgt opp med scoring da Swansea ble slått 3-1 lørdag. van den Berg ble belønnet med en plass på rundens lag i Championship.

Ben Davies fikk tillit igjen for et Sheffield United-lag som sliter. Midtstopperen leverte godt da laget spilte 0-0 borte mot Luton.

Leighton Clarkson fikk også spille fra start igjen for Blackburn. Han ble byttet ut etter 59 minutter i 1-1-kampen mot Middlesbrough.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel spilte fra start, men ble byttet ut etter 54 minutter for et Tranmere som er ute av form. Laget står kun med én scoring på sesongens fem første kamper.

Skottland

PREMIERSHIP

Adam Lewis har kun spilt én kamp for Livingston. De siste ukene har han slitt med en skade. Han var tilbake på benken i lørdagens 2-0-tap mot Hibernian.

Ben Woodburn fikk sin debut for Hearts i 2-0-seieren mot Dundee United på bortebane. 21-åringen spilte fra start og fikk spille 61 minutter før han ble byttet ut.

Øvrige land

FA-CUPEN, IRLAND

Keeper Vitezslav Jaros fikk en veldig fin opplevelse da St. Patricks slo ut Cork i åttendedelsfinalen av den irske FA-cupen. 20-åringen ble helt da St. Patricks vant straffesparkkonkurransen. Tsjekkeren har spilt 25 kamper siden utlånet i januar.

PREMIER LEAGUE, WALES

Keeper Jakub Ojrzynski startet godt med å holde nullen for Caernarfon i walisisk serie, men har så sluppet inn syv mål på de to siste kampene. Fredag tapte de 2-0 mot Newtown.

LALIGA2, SPANIA

Colombianske Anderson Arroyo spilte 16 minutter som innbytter for Mirandes da de tapte mot Gijon i LaLiga2 i Spania. Med det har forsvarsspilleren spilt 19 minutter så langt denne sesongen.