Folkebørsen:Leserne var langt strengere med spillerne, men var enige i bestemann

Vi hadde et lavt snitt på vår børs etter mandagens kamp, men leserne ønsket det enda lavere.

Vi hadde Alisson Becker som vår bestemann etter kampen mot Brentford, og det var folket helt enige i. Vi ga ham 7 i karakter, og snittet på folkebørsen var like over med 7,02.

Folket var også enig i at Robertson fortjente honnør for å ha hjulpet å snu kampbildet, mens mannen han erstattet får hardest medfart av folket.

En annen som er langt nede på folkebørsen er Harvey Elliott, som ligger på under 3 i snitt.

Ellers er det generelt enighet i hvordan vi har rangert spillerne mot hverandre, men folket mener listen burde vært lavere.

Alisson Becker

Folkebørsen 7,02 (1624 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 7 Liverpools beste

Gjør alt han kan for å holde Liverpool inne i kampen den første omgangen. Redder når Mbuemo er alene gjennom tidlig i omgangen, og har en fantastisk trippelredning på et hjørnespark. Kan ikke lastes for 1-0-målet, og er nære å redde 2-0-målet med et tigersprang. Hindrer 4-1 når han er ute og bryter en ballbane sent i kampen.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 3,38 (1707 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Ser fullstendig paralysert ut når ballen slås i hans område av feltet, og blir straffet for det av Wissa. Må enkelt og greit bli bedre i den delen av spillet. Slår et fantastisk innlegg til Ox sitt reduseringsmål med feil fot.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 3,23 (1677 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

Ikke like dominant som på sitt beste. Slår noen upresise pasninger og virker ikke å ha den samme farten som før. Konate er bedre, per dags dato. Ut i hvilen på grunn av skade.

Ibrahima Konaté

Folkebørsen 3,79 (1684 stemmer)

Må selvfølgelig trekkes for Brentfords ledermål, når han ikke får stokket beina. Får en dytt i ryggen da Mbuemo setter 3-1-målet og mister derfor balansen, men det dømmer ikke dommeren på.

Kostas Tsimikas

Folkebørsen 2,87 (1675 stemmer)

Er mye involvert i den første omgangen, men siktet er ikke helt innstilt i de avgjørende øyeblikkene. Bør gjøre det vanskeligere for Raya når han blir servert på sølvfat av Ox, og slår også noen upresise innlegg. Ut i hvilen.

Fabinho

Folkebørsen 3,92 (1668 stemmer)

I likhet med resten av laget svak i første omgang. Betraktelig bedre etter hvilen. Får Raya ut i full strekk med et godt skuddforsøk etter en utsøkt vending.

Harvey Elliott

Folkebørsen 2,89 (1681 stemmer) Største sprik

Prøver mye, men sliter med å ta tak i kamper som blir som dette hvor det kreves mye fysikk og løpskraft. Positiv de gangene Liverpool er offensivt i banen, men det ble sjelden i en svak første omgang. Ut i hvilen, muligens grunnet et tidlig gult kort.

Thiago Alcântara

Folkebørsen 4,96 (1668 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Spilt alt av kamper i Liverpools juleprogram, og begynner nok å kjenne det i beina. Får ikke styrt kampen i Liverpools spor i første omgang, men blir mer toneangivende i andre omgang.

Alex Oxlade-Chamberlain

Folkebørsen 4,54 (1681 stemmer)

Spiller sin kamp nummer 100 for Liverpool i Premier League, og gjør en god figur. Bør få en assist når han med godt overblikk flikker ballen til Tsimikas. Scorer målet som får de rødkledde tilbake i kampen.

Mohamed Salah

Folkebørsen 3,37 (1678 stemmer)

Ikke egypterens beste kamp. Havner ikke i posisjonene han liker seg best, og har alltid flere Brentford-spillere som oppassere.

Darwin Nunez

Folkebørsen 4,96 (1685 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Konstant uromoment, og på et eller annet tidspunkt kommer målene til å fosse inn for uruguayaneren. Uheldig da Mee redder på strek i første omgang etter å ha rundet keeper. Tror han har redusert med en nydelig avslutning tidlig i andre omgang, men blir avblåst for en marginal offside.

Andy Robertson

Folkebørsen 5,94 (1640 stemmer)

Kommer inn for Tsimikas og er full av energi. Er en sterk bidragsyter til at kampbildet endres helt i andre omgang.

Joël Matip

Folkebørsen 5,46 (1628 stemmer)

Kommer inn for en skadet van Dijk i hvilen, uten å svekke laget. God å ha på defensive dødballer.

Naby Keita

Folkebørsen 4,55 (1640 stemmer)

Kommer inn for Elliott i pausen, og gjør en god figur i andre omgang. God til å flytte ballen fremover i banen.

Curtis Jones

Gledelig at Jones var tilbake fra skade. Spilte 15 minutter for Ox.

Jürgen Klopp

Folkebørsen 2,72 (1503 stemmer)

Må ta sin del av skylden for Liverpools fryktelige inngang til kampen. Redder inn litt med byttene i hvilen, men alt i alt var dette en fortjent seier til Brentford.