– Føles veldig godt om noen sier jeg er en ny Gerrard

Dominik Szoboszlai om sammenligningen med Steven Gerrard, og om hvorfor han løper så mye.

Dominik Szoboszlai har tatt Liverpool med storm etter at han kom for 60 millioner pund fra RB Leipzig i sommer. Med nummer 8 på ryggen, har det vært umulig å ikke sammenligne ham med en ung utgave av klubblegenden Steven Gerrard. Det er en sammenligning Szoboszlai definitivt setter pris på.

– Jeg vil gjøre ting på min måte, men selvsagt føles det veldig godt om noen sier jeg er en ny Steven Gerrard, sier Szoboszlai i et videointervju med Carl Markham i PA Media.

– Jeg vil bare gjøre ting på min måte, og være meg selv. Men om jeg kan bli så stor i denne klubben som han, vil jeg være veldig fornøyd, sier Ungareren.

23-åringen har selv en tatovering på venstrearmen som er inspirert av det som skal ha vært et sitat fra Steven Gerrard, som han fulgte tett i barndommen: «God gives you talent but if you don’t work and sacrifice a lot it will mean nothing», men som står på ungarsk.

– Noen ganger tenkte jeg: «Hvorfor gjør jeg dette?»

Szoboszlai om farens innflytelse, tøffe perioder og Gerrard-tatoveringen:– Noen ganger tenkte jeg: «Hvorfor gjør jeg dette?»

Dominik Szoboszlai er evig takknemlig for farens bidrag i barndommen og ungdomsårene.

– Du har alltid noen som går inn i et rom og går godt overens med alle

– Du har alltid noen som går inn i et rom og går godt overens med alle

Jürgen Klopp kjente godt til fotballspilleren Dominik Szoboszlai, men ikke personligheten.

Szoboszlai har fra før et Gerrard-sitat på underarmen.

Szoboszlai har fra før et Gerrard-sitat på underarmen.

– Vil gjøre fansen stolt

Og arbeidsinnsatsen er virkelig noe Szoboszlai har gjort seg bemerket med i Liverpool-trøya.

– Om jeg må score så skal jeg score, bør jeg ha en målgivende skal jeg gi en målgivende, om jeg må løpe over alt på banen, så skal jeg løpe over alt på banen. Jeg er her for å hjelpe laget. Jeg er ikke her for å oppnå noe for meg selv alene. Jeg vil vinne trofeer, jeg vil vinne alt med denne klubben og gjøre oss stolte og gjøre fansen stolte, og få Liverpool tilbake der de fortjener å være, for jeg ønsker å vinne.

­– Om vi leder, løper jeg for at vi skal forsvare oss, om vi ligger under, løper jeg for å skape mål. Det er alltid en grunn til å løpe, sier Szoboszlai i intervjuet.

– Jeg vet at Liverpool ønsket å signere yngre spillere

Wataru Endo om kritikken: – Jeg vet at Liverpool ønsket å signere yngre spillere

Wataru Endo snakker om kritikken mot at Liverpool signerte en 30 åring, og tar Alexis Mac Allister i forsvar.

Gravenberch utelatt av troppen til Nederlands herrelandslag og U21-landslag

Isfronten fortsetter på tross av talentets gode formGravenberch utelatt av troppen til Nederlands herrelandslag og U21-landslag

Nederlenderen storspiller for Liverpool og har vært blant lagets beste spillere de siste kampene, men på landslaget er historien en annen.