– Jeg har lært mye av de andre midtbanespillerne her

Wataru Endo finner seg fortsatt til rette på Anfield.

Wataru Endo er nå på landslagssamling, og satt på benken da Japan knuste Myanmar tidligere denne uken. Tirsdag har de en ny landskamp, og da er det Syria som er motstander i VM-kvalifiseringen.

Endo startet sin andre Premier League-kamp for Liverpool mot Brentford i 3-0-seieren forrige søndag. Han har nå spilt 13 kamper for de røde.

– Jeg mener vi har veldig gode midtbanespillere. Det er ikke bare de fire nye spillerne, vi har også Curtis Jones, Harvey Elliott og mange som kan spille som «åtter». Vi har også «seksere». Alexis Mac Allister og meg, Thiago er skadet men vil komme tilbake, og Stefan Bajcetic er en nummer seks, sier Endo til Liverpoolfc.com

– Vi har veldig gode midtbanespillere, og er lagkamerater som spiller sammen. Jeg har lært mye fra de spillerne, og kan forbedre meg mer. Det er det viktigste jeg må gjøre, sier 30-åringen.

Trekker frem Mac Allister og Salah

Da Endo spilte mot Brentford var Mac Allister suspendert. Begge kom til klubben i sommer, men det er argentineren som har startet flest kamper i den dype midtbanerollen så langt.

– «Macca» er mer offensiv, men defensivt prøver han alltid å gjøre det bedre. Etter mer som han spiller, jo bedre blir han defensivt. Jeg kan også lære mye fra ham, og mener det er en god balanse mellom meg og «Macca». Han er fortsatt ung, men har allerede vunnet VM og har en veldig god innstilling.

Han trekker frem Salah og lagets evne til å score mål. De røde har allerede scoret 47 mål denne sesongen i alle turneringer.

– At vi scorer mye mål er vanlig for Liverpool! Vi har veldig gode angripere, og alle gir 100 prosent i hver kamp, enten de starter eller ikke. Du bruker ikke bare startelleveren, så det er viktig at alle alltid er klare for å spille, og vi har en god tropp.

– Jeg er så glad for at jeg har Mo (Salah) som lagkamerat. Han er en veldig spesiell spiller, og også en veldig snill person. Han trener mye, og vil gjøre alt for å score. Det kan se ut som at han ikke spiller bra, og når han får neste sjanse vil han score. Han har selvtillit og trener med den samme innstillingen.

Dette er den «ukjente» måltyven som var enda mer effektiv enn Mohamed Salah

Dette er den «ukjente» måltyven som var enda mer effektiv enn Mohamed Salah

Mohamed Salah er i storform, men ikke like effektiv som måltyven som har gått litt under radaren.

Innsikt 19.nov 12:20
Forventes klar til lørdag

Forventes klar til lørdag

Erling Braut Haaland spiller ikke landskamp på søndag – men mot Liverpool er han forventet klar.

Nyheter 19.nov 10:41