Derfor ble det munnhuggeri mellom Nunez og Guardiola

Alexis Mac Allister har forklart hva som fikk duoen til å gå i tottene på hverandre på Etihad.

Da dommeren blåste av kampen på Etihad forrige helg, var det svært dårlig stemning da Darwin Nunez og Pep Guardiola møttes ved sidelinjen. Duoen, som utvekslet gloser på spansk, virket ikke svært fornøyd med hverandre.

Jürgen Klopp var en av flere som gikk i mellom kamphanene. Tyskeren sa dette til pressen etter kampen:

– Det er ikke noe spesielt, bare følelser fra kampen. Det går fint. Han ene er fra Spania og han andre fra Sør-Amerika, det er sånt som skjer i kampens hete. Jeg er glad i begge to, og derfor var jeg nok den rette personen til å gå mellom dem, forklarte Klopp. 

I et intervju med den argentinske journalisten Juan Pablo Varsky på podkasten Clank!, har Alexis Mac Allister kommet med med flere detaljer om hendensen på Etihad.

– Jeg vet ikke om jeg burde si det, men jeg skal fortelle deg det. Det var først en situasjon hvor Haaland bommet på en sjanse, og ballen gikk like utenfor Alissons stolpe. Pep snudde seg og begynte å si hvor heldige vi var, starter argentineren og fortsetter:

– Så begynner kampen å nærme seg slutten, ballen sendes inn i boksen og Lucho Diaz header, men forsøket ble reddet. Så sier Darwin (til Guardiola): «Nå var det dere som var heldig». Etter det startet det, men det var egentlig ganske rolig, og ingenting alvorlig. Pep kom med noen kommentarer, Darwin svarte, men det var ingenting utenom det vanlige.

Fra benken fikk Alexis Mac Allister med seg alt, og argentineren forstår selvfølgelig også spansk. 24-åringen synes hele situasjonen var komisk.

– Jeg lo. Hvis det var så alvorlig, ville jeg ikke reagert på den måten. Ingenting får meg til å le mer enn hvordan Darwin blir sint så raskt, sier Mac Allister videre.

Turmultene oppstod, ifølge argentineren, på grunn av Pep spøkte med Nunez, noe uruguyaneren ikke fikk med seg.

– Det var litt morsomt hele situasjonen, men slike ting skjer. Jeg tror de respekterer hverandre mye.

Tottenham har blitt Pep Guardiolas «bogey team»

Tottenham har blitt Pep Guardiolas «bogey team»

Kan vi håpe på litt hjelp fra Liverpool-supporteren Ange Postecoglou i dag?

Liverpool lekte stollek med Fulham – og vant

Liverpool lekte stollek med Fulham – og vant

Fulhams midtbanestjerne var en del av overgangssagaen rundt Ryan Gravenberch. Nå skal London-laget være på jakt etter en Liverpool-linket spiller.

Innsikt Søn. 03.12. 10:31