Skadeoppdatering:– Han må opereres, så denne skaden vil ta lengre tid

Pepijn Lijnders kom med både gode og dårlige skadenyheter i forkant av West Ham-kampen.

Før onsdagens kamp mot West Ham var det Pepijn Lijnders som fikk æren av å stille på pressekonferansen før kampen. Det er også normalt, for nederlenderen har fått det ansvaret før engelske cupkamper i et par år allerede.

Liverpools assisttrener kom med svært dårlige nyheter angående Ben Doak, som måtte forlate banen mot Chelsea U21 i helgen.

– Han rev av den laterale menisken og må opereres, så denne skaden vil ta lengre tid. Han er ung, i god form og en positiv fyr, så han vil 100% sikkert komme sterkere tilbake. Det er viktig at han har den samme gløden med ballen når han er tilbake, slik som han har vært til nå. Det kan ta tid, men vi vil vente på ham.

Lijnders hadde heldigvis bedre nyheter når det gjaldt Alexis Mac Allister. Argentineren kan være tilbake i spill veldig snart, men han rekker ikke ukens kamper.

– Alexis har en fin fremgang og han har ikke vondt lengre. De så først verre ut enn antatt, men han er i fremgang. Kanskje vi får se han tilbake på nyåret?

Diogo Jota har også vært ute for Liverpool den siste tiden, men også portugiseren virker å nærmer seg spill igjen. Han har ikke vært på banen siden 1-1 kampen mot Manchester City i slutten av november.

– Han jobber med ball på banen, så det nærmer seg stadig. Men med hamstring-skader må vi være forsiktige. Vi pleier ofte å gi dem minst to eller tre dager ekstra.

Sist, men ikke minst, fikk vi også en oppdatering på Ryan Gravenberch. 21-åringen forlot banen med problemer etter timen spilt på søndag, men heldigvis er det ikke snakk om noe alvorlig.

– Vi trodde det var noe (en skade), og han måtte forlate banen. Det påvirket laget, for han spilte meget godt. Han hadde en skann, og det er bare DOMS (muskelsårhet), og det handler om tretthet. Han vil forhåpentligvis trene i dag, så får vi se. Vi må selvfølgelig være forsiktige, fordi det er et tegn, avsluttet Lijnders.

Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic og Andy Robertson mangler også for Liverpool. Det kom ingen oppdateringen på trioen i ettermiddag.

Liverpool - West Ham starter kl. 21.00 onsdag, og sendes direkte på TV3+ og Viaplay.

Derfor har Liverpool en gyllen mulighet i ligacupen

Derfor har Liverpool en gyllen mulighet i ligacupen

De røde kan få en meget ideell motstander over nyttår om det ender med avansement i morgen kveld.

Forklarer hvorfor han alltid ser på motstanderens oppvarming

Forklarer hvorfor han alltid ser på motstanderens oppvarming

Jürgen Klopp pleier sjelden å bruke mye tid på Liverpool-spillerne før kampen.