– Håper det ikke er alvorlig

Ryan Gravenberch måtte ut med skade mot Manchester United.

En time var spilt da Ryan Gravenberch satte seg på gresset og signaliserte at han måtte byttes ut i søndagens kamp mellom Liverpool og Manchester United. Etter kampen bekrefter Jürgen Klopp at det dreier seg om en hamstringskade. 

– Jeg håper det ikke er alvorlig, men vi har tre nye kamper i løpet av de neste ti dagene, så jeg vet ikke om han kommer til å ta del i noen av de. Vi må undersøke skaden nærmere, sier Klopp.

21-åringen hadde en kjenning gjennom store deler av kampen. 

– Rett etter kampen fikk jeg beskjed om at det ble verre og verre underveis, så det var ikke snakk om en umiddelbar smell. Han kjente det litt og litt. 

– Vi håpte det skulle gå over, men det gjorde det ikke. Han måtte gi seg etter en intens spurt med ballen som endte med en kollisjon på sekstenmeterstreken, sier manageren.

Dersom Gravenberch er ute i de neste kampene begynner det å bli få alternativer på midtbanen, der Alexis Mac Allister, Thiago Alcantara og Stefan Bajcetic er ute fra før. 

I tillegg er Diogo Jota, Andy Robertson og Joel Matip ute med skade. 

Det er på tide å flytte Trent opp på midten fra start

Kampkommentar: Det er på tide å flytte Trent opp på midten fra start

Jürgen Klopp må finne ut av en ny oppskrift for å bryte ned lag som legger seg lavt mot Liverpool. Ingrediensen er Trent Alexander-Arnold på midtbanen. Fra start.

Kommentar 17.des 2023 20:13
– Så lenge jeg tar ut laget vil Trent spille der jeg plasserer han

– Så lenge jeg tar ut laget vil Trent spille der jeg plasserer han

Jürgen Klopp satte ikke pris på nye spørsmål om Trent-rollen, mens Van Dijk mente det kun var et lag som gikk for seieren søndag.