– Her har vi ingenting å tape og skal gi det et skikkelig forsøk

Chris Wilder er offensiv før kveldens kamp, og har mål om å vinne tilbake supporternes tillit.

Tirsdag bekreftet Sheffield United ansettelsen av Chris Wilder, etter at Paul Heckingbottom fikk sparken. «The Blades» har hatt en grusom start på sesongen, og ligger helt sist i Premier League med én fattig seier så langt.

I forrige kamp ble det 5-0-tap borte mot tabellnabo Burnley, og supporterne sang «Hecky out». Nå har de fått viljen sin, og fått tilbake manageren som ledet dem fra League One til niendeplass i Premier League det året Liverpool vant ligaen. Det ble nedrykk påfølgende år, og Wilder mistet jobben.

– Mange takk for at det er den kampen!, sa Wilder på sin pressekonferanse ifølge Yorkshire Post

– Med 30 000 på tribunen på Bramall Lane på en onsdag kveld under flomlysene, mot et av de beste lagene i Europa. Det er en tøff start, men vi skal angripe det og gi det et skikkelig forsøk.

Vil vinne tilbake tilliten

Wilder ledet sin første trening på tirsdag, og hadde igjen en treningsøkt tidlig på onsdag før kampen. Han har mange spillere ute, og har hatt liten tid sammen med de spillerne han har tilgjengelig – men målet er at de bare skal gå for det og gi det et forsøk.

– Det kommer til å være innstillingen for meg og spillerne mine. At vi skal tenne supporterne, og der har det vært en liten frakobling, og spesielt i de to siste kampene. Vi er her av en grunn, og vi må nyte utfordringen. Det er det som er meldingen min til spillerne, sier Wilder.

– Vi må sette i gang og få i gang den tilknytningen med supporterne, for alle vet at Bramall Lane under flomlysene er et strålende sted for å spille fotball, og vi har ingenting å tape. Vi må vinne tilbake tilliten fra supporterne.

Sheffield United - Liverpool spilles kl. 20.30 i kveld, og vises på TV 3+ og Viaplay. TV 3+ er en kanal du har åpent dersom du har lineær-TV.

Joel Matip har en leddbåndsskade i kneet og blir ute lenge

Kneskaden vil holde Matip ute i flere måneder

Det skal være leddbåndsskade i kneet for Joel Matip.

– Jeg tror jeg også ville vunnet en tittel dersom en stat eide oss og vi kunne bryte regelverket

Carragher slår tilbake mot Guardiola– Jeg tror jeg også ville vunnet en tittel dersom en stat eide oss og vi kunne bryte regelverket

Pep Guardiola fikk spørsmål om Sky Sports-ekspertene på sin pressekonferanse, og langet ut. Nå får han svar fra Jamie Carragher.