Carragher slår tilbake mot Guardiola– Jeg tror jeg også ville vunnet en tittel dersom en stat eide oss og vi kunne bryte regelverket

Pep Guardiola fikk spørsmål om Sky Sports-ekspertene på sin pressekonferanse, og langet ut. Nå får han svar fra Jamie Carragher.

Pep Guardiola er ikke fornøyd med måten TV-ekspertene snakker om laget hans på. På tirsdagens pressekonferanse før Citys kamp mot Aston Villa, fikk han et spørsmål om dekningen av laget sitt, der han først sa han ikke hadde noe på hjertet om ekspertene, før han snakket i seks minutter sammenhengende om akkurat det.

– Han vet hvor vanskelig det er, ellers ville Gary Neville ha vunnet fire strake Premier League-titler i den beste perioden til Manchester United. Men den det gjorde han ikke, vet dere. Jamie Carragher vant ikke én eneste. Micah Richards har ikke vunnet fire Premier League-titler på rad, sa Guardiola, ifølge Manchester Evening News.

– Aldri, aldri. Det har aldri skjedd. Det er større sjanse for at det ikke skal skje enn at det skjer. Det hadde kun vært én «treble» før oss. Det er så vanskelig å gjøre det igjen og igjen. Vi har ikke det som mange andre har, som ikke har gjort det på mange, mange år, var noe av det Guardiola sa.

Får svar fra Jamie Carragher

Carragher har fått med seg stikket fra City-manageren om at han aldri vant ligaen, og svarer på X.

«Jeg tror jeg trolig ville ha vunnet én dersom Liverpool var eid av en stat, og bøyde reglene så langt at Premier League hadde 115 anklager mot oss», skriver Carragher.

«Jeg roste faktisk Pep sitt lag etter kampen på søndag», skriver han videre.

Manchester City er eid av De forente arabiske emirater, og klubben har de siste årene vært under etterforskning for 115 brudd på Premier Leagues Financial Fair Play-regler. Det er forventet at saken skal komme opp foran et uavhengig panel neste høst.

SVARER: Jamie Carragher svarer Pep Guardiola etter utbruddet på pressekonferansen.

SVARER: Jamie Carragher svarer Pep Guardiola etter utbruddet på pressekonferansen.


Liverpool spiller borte mot Sheffield United i kveld, i en kamp med avspark kl. 20.30 på TV 3+ og Viaplay. Manchester City spiller borte mot Aston Villa kl. 21.15, i en kamp på V Sport PL1 og Viaplay.

Jürgen Klopp ble spurt om hvorfor Haaland slapp unna med det Virgil ble suspendert for

Klopp ble spurt om hvorfor Haaland slapp unna med det Virgil ble suspendert for

Jürgen Klopp satt ikke og håpet på en suspensjon av nordmannen.

Joel Matip har en leddbåndsskade i kneet og blir ute lenge

Kneskaden vil holde Matip ute i flere måneder

Det skal være leddbåndsskade i kneet for Joel Matip.