De utlånte:Morton fortsetter storspillet – og leverte assist i storseier

Den unge midtbanespilleren har hatt en meget god måned for Hull. Slik gikk det med de utlånte i helgen.

Tyler Morton fortsetter å storspille for Hull og i helgen spilte han samtlige 90 minutter i 3-0 seieren over Cardiff i Championship. Midtbanespilleren leverte også en målgivende pasning på hjemmelagets andre mål.

I løpet av den siste uken har 21-åringen blitt kåret til månedens unge spiller for november, så mye tyder på at han virkelig har fått ballen til å rulle med The Tigers. Det er veldig gledelig å se.

Fabio Carvalho spilte 90 minutter mot Young Boys i midtuken, men ble igjen henvist til benken i 3-1 seieren over Hoffenheim. Portugiseren fikk åtte minutter på banen.

Sepp van den Berg og Mainz sliter enormt i bunnen av Bundesliga, og gikk på et nytt tap hjemme mot Heidenheim denne helgen. Rødtrøyene står nå med fem strake kamper uten seier. 21-åringen spilte hele kampen for vertene.

Owen Beck fortsetter å imponere på utlån hos Dundee FC, og i helgen tok de en etterlengtet 1-0 seier på overtid mot Ross County. Venstrebacken spilte hele kampen.

LEVERER: Owen Beck har hatt en meget god utvikling i skotsk fotball.

James Norris har fått svært lite spilletid den siste tiden, men i 0-1 tapet mot Walsall var han tilbake på banen som innbytter. Tranmere ligger på en 21. plass etter 22 spilte serierunder i League Two.

I samme divisjon spilte keeper Harvey Davies hele kampen da Crewe spilte 3-3 mot Accrington på hjemmebane. 20-åringen var nok ikke veldig fornøyd med tre innslupne mål.

Luke Hewitson holdt nullen i bortekampen mot Northwich. Kampen endte 0-0. Stalybridge ligger på en femteplass i Northern Premier League - West (nivå 8).

Etter en vanskelig høst har Dominic Corness endelig begynt å få mer spilletid for sveitsiske Yverdon. I helgen spilte han 80 minutter i 1-1 kampen mot Grasshoppers.

Calvin Ramsay (Preston), Rhys Williams (Aberdeen), Nathan Phillips (Celtic), James Balagizi (Wigan), Luca Stephenson (Barrow), Adam Lewis (Newport County), Billy Koumetio (Dunkerque), Jakub Ojrzynski (Den Bosch) og Anderson Arroyo (FC Andorra) var ikke i spill.