Roman Haug scoret igjen da LFC Women fikk sin revansje mot byrivalen

Matt Beards lag tok en solid seier på bortebane onsdag kveld.

Everton - Liverpool FC Women 1-2 (0-1)

Kveldens kamp fra Walton Hall Park hadde i utgangspunktet ikke noe å si for de røde, som røk ut av ligacupen før seieren i kveld. Det stopper ikke Matt Beards lag fra å få en skikkelig revansje mot de blå naboene.

Før kampen stod de røde utenom poeng i svært tøff ligacup-gruppe. Topplagene Manchester City, Manchester United og Leicester ble for tøffe, men tapsrekken stoppet mot Everton.

Med 0-1 tapet på Anfield friskt i minne fra tidligere i høst, scoret Sophie Roman Haug det første målet for de røde etter bare fem spilte minutter. Missy Bo Kearns stod for den målgivende pasningen.

Den norske spissen fikk et vanskelig start på Liverpool-karrieren, men tre scoringer på fem kamper virker det som hun endelig er skikkelig i gang i den røde trøyen.

Det kunne fint stått 2-0 til pause, men det ble med en ettmålsledelse inn til hvilen. I den andre omgangen fortsatte å presse på for en ny scoring, og i det 55. minutt kom den også.

Et frispark fra Kearns ble reddet av Evertons keeper, men heldigvis var det Yana Daniels som var først på returen Belgieren scoret dermed sitt første mål denne sesongen.

På tampen av oppgjøret skapte begge lagene et par gode muligheter, og blåtrøyene utlignet helt i slutten, men det endte til slutt med en sterk 2-1 seier i Merseyside-derbyet.

LFC Women: Laws - Parry, Clark (Koivisto 81), Fisk (Bonner 46), Daniels - Lundgaard, Holland (Höbinger 76), Kearns - Kiernan, Roman Haug (van de Sanden 66), Lawley (Hinds 66)

Ubenyttede reserver: Micah, Nagano