– Spillerne som kom inn snudde kampen for oss

Alisson Becker trekker frem innbytterne etter lørdagens seier på Selhurst Park.

Alisson Becker var tilbake mellom stengene åtte dager tidligere enn forventet da han voktet buret for Liverpool på Selhurst Park lørdag.

Brasilianeren hadde noen fantastiske redninger og var en av hovedgrunnene til at de røde kunne komme seg fra denne kampen med tre poeng. Han var banens store spiller. Etterpå prøvde han å forklare hvorfor laget ikke så ut slik mange ville ha forventet mot et Crystal Palace som har slitt.

– Planen vår før kampene er å starte bra, fortsette å spille bra og så avslutte bra. Men dette er fotball, som er et veldig uforutsigbart spill, så noen ganger fungerer ikke alt du prøver på av ulike grunner, og du har ikke tid underveis i kampene til å finne ut hva som går galt, sier Alisson til Liverpoolfc.com

– Du må snu raskt på det i hodet, og noen ganger handler det også om lidenskap. Vi hadde det når det kom mot slutten av kampen og i de siste 20 minuttene. Det var mye lidenskap fra spillerne våre. Det var høy intensitet, og vi ga aldri opp. Vi ble belønnet for det med å score to mål, sier han.

Trekker frem innbytterne

Jürgen Klopp brukte alle byttene sine – og det ble avgjørende. Curtis Jones og Harvey Elliott kom inn og var direkte involvert i scoringene, der sistnevnte scoret vinnermålet på overtid.

– Det var en veldig vanskelig kamp. De har en måte å spille på som gjorde det vanskelig for oss å finne rom og skape sjanser. På kontringer er de sterke, og har hurtige spillere i angrep. Sterke spillere som holder på ballen og spiller veldig, veldig god fotball. De hadde en mulighet i førsteomgangen til å score, så en straffe de scoret på, og dødballer i tillegg. Men vi håndterte de situasjonene ganske bra, sier Alisson.

– Etter at vi slapp inn synes jeg vi forbedret oss litt med ballen, og skapte flere sjanser med mobilitet fra spillerne som kom inn. Individuell kvalitet fra spillerne som scoret to mål og vant oss kampen.

Nå er Manchester United neste motstander i Premier League. De kommer til Anfield neste søndag.

– Vi vet at vi har store utfordringer nå i desember, mot store motstandere. I Premier League er alle kampene viktige, og har samme verdi. Det som betyr noe er lidenskapen du tar med deg inn i kampene. Den neste utfordringen er det vi har foran oss, så går vi for det, sier verdens beste keeper.

«Liverpool har nå tatt 18 poeng etter å ha ligget under denne sesongen – og får jobben gjort selv når prestasjonene ikke holder mål»

Dette skriver avisene«Liverpool har nå tatt 18 poeng etter å ha ligget under denne sesongen – og får jobben gjort selv når prestasjonene ikke holder mål»

Det handler mye om et lag som vinner og tar tre poeng selv på dårlige dager i de engelske avisene dagen etter 2-1-seieren mot Crystal Palace.

Innsikt 10.des 2023 15:06
Hodgson var rasende – både på dommer og på van Dijk

Hodgson var rasende – både på dommer og på van Dijk

Palace-manageren mener kamper som dette gjør at han ikke vil savne fotballen når han en dag gir seg.