Klopp vet ikke hvor alvorlige skadene er, men antyder at kampoppsettet har skylden

Klopp var svært misfornøyd da det ble kjent at oppgjøret mot Manchester City skulle spilles lørdag klokken 13.30 like etter landslagspausen, og etter kampen fikk vi se hvorfor.

Resultatmessig må Liverpool si seg fornøyde med å få med seg ett poeng fra Etihad lørdag, men dersom skadene på Diogo Jota og Alisson Becker viser seg å være alvorlige kan det ha kostet dyrt for Liverpool. 

Jota måtte ut etter 54 minutter med det som så ut som en kjenning bak i låret, mens Alisson Becker så ut til å få en tilsvarende skade på overtid - selv om han klarte å fullføre kampen. 

Da Klopp fikk spørsmål om skadene etter kampen, kunne han ikke svare på hva alvorlighetsgraden er. 

Mørkt bakteppe

– Det mørke bakteppet etter denne kampen er åpenbart at Ali fikk en kjenning og at Diogo følte på noe. Det er noe vi må undersøke, og vi får se hvor alvorlig det er, skal tyskeren ha sagt etter kampen, gjengitt av Liverpool Echo

pressekonferansen etter kampen ble han spurt om den nylige landslagspausen og det faktum at Liverpool ble satt opp i den første kampen etter pausen kunne ha noe med skadene å gjøre. 

– Får jeg lov til å snakke om det? Det vet jeg ikke. Men jeg aner ikke hva den (Alissons skade) kommer av. Ja, det er uvanlig, men det kan skje og det skjedde med oss i dag. 

HAMSTRINGSSKADE: Det ser ut til at Jota følte noe i hamstringen.

HAMSTRINGSSKADE: Det ser ut til at Jota følte noe i hamstringen.

Ederson ble hjemme

Klopp bruker motstandernes målvakt Ederson som eksempel, og sier at han kom seg helskinnet gjennom kampen etter å ha hvilt i landslagspausen. 

– Ederson er frisk nå, han var hjemme og klarte seg helt fint. Han spilte i forrige landslagspause så det er rettferdig. Jeg håper det ikke er alvorlig, men jeg aner ikke i dette øyeblikket. 

– Jeg snakket med Alisson, og han sa at han bare følte det litt, men vi får vente å se. 

Tidligere er Thiago Alcantara, Andy Robertson og Stefan Bajcetic ute med skade for de rødkledde. 

Visekapteinen sto frem da laget trengte det og stilnet Etihad

Spillerbørs og folkebørs etter Manchester City-Liverpool:Visekapteinen sto frem da laget trengte det og stilnet Etihad

Liverpool fikk til slutt med seg et sterkt bortepoeng etter å ha kjempet seg inn i kampen på Etihad. Her kan du se vår børs og sette din egen børs.

Kommentar 25.nov 15:29
– Det er alltid kjekt å feire foran motstandernes supportere

– Det er alltid kjekt å feire foran motstandernes supportere

Trent Alexander-Arnold sørget for at det ble poengdeling på Etihad lørdag.