United skal være ute etter Liverpools tidligere sportsdirektør

Jim Ratcliffe vil ha Julian Ward med på laget i arbeidet med å få skikk på Manchester United, skriver The Telegraph.

The Telegraph melder mandag at Julian Ward har dukket opp som en mulig kandidat til å bli Manchester Uniteds nye sportsdirektør. Ward, som forlot Liverpool i sommer, har startet opp konsulentfirmaet Ludonautics sammen med tidligere sportsdirektør Michael Edwards. 

Nå skal Ward være blant dem som står på listen over nye sportsdirektører i Manchester United. Sir Jim Ratcliffe og INEOS tar over kontrollen på det sportslige i Manchester United etter at de har blitt enige med Glazer-familien om å kjøpe 25 prosent av aksjene i klubben. Avtalen ble bekreftet på julaften og må nå godkjennes av Premier League.

Ratcliffe skal også være interessert i Newcastles Dan Ashworth som ny sportsdirektør i storklubben. 

I november i fjor valgte Ward å levere sin oppsigelse i Liverpool. Det skjedde bare et halvt år etter at han tok over for Edwards i rollen som sportsdirektør, der han tidligere hadde vært assistent. Ward sørget blant annet for å hente Luis Diaz, Cody Gakpo, Darwin Nunez og Alexis Mac Allister til de røde. 

Tidligere i år takket han nei til å bli Ajax sin nye sportsdirektør, og det har blitt rapportert at han ikke ønsker en liknende rolle med det første. The Telegraph skriver at det gjenstår å se om 42-åringen vil være interessert i å snakke med Manchester United. 

United skal for øvrig ha fått beskjed om at Edwards ikke er interessert i jobben. 

– De er mye bedre enn tabellposisjonen og poengfangsten tilsier

– De er mye bedre enn tabellposisjonen og poengfangsten tilsier

Jürgen Klopp har latt seg imponere av Burnley, men Vincent Kompanys lag har ikke fått det til å stemme etter opprykket til Premier League.

Innsikt 25.des 2023 16:30
Hvem vil du se fra start på Boxing Day?

Hvem vil du se fra start på Boxing Day?

Her kan du sette opp ditt lag til bortekampen mot Burnley.

Velg lag 25.des 2023 12:58