Etter strålende spill for Bolton vil Conor Bradley få sjansen til å vise seg frem for Jürgen Klopp i sommer

Conor Bradley har hatt et særdeles vellykket låneopphold i League One denne sesongen, og foran neste sesong vil høyrebacken få alle muligheter til å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen på Anfield.

Jürgen Klopp sa under sin pressekonferanse tirsdag at Conor Bradley vil få sjansen til å vise seg frem under sommernes preseason, og så vil Liverpool-manageren avgjøre om han skal beholde nord-iren i troppen eller låne ham ut på nytt.

– Vi har konstant kontakt med spilleren. Pep Lijnders har satt opp en WhatsApp-gruppe for våre utlånte spillere, og vi følger nøye med på hva han foretar seg. Det er selvsagt flott. Jeg er ikke sikker på om han blir årets spiller i Bolton, men han er helt klart en av kandidatene til det, noe som er strålende, sa Klopp da han ble spurt om Bradley.

19-åringen har vært strålende for Bolton hele sesongen, og har bidratt med sju mål og seks målgivende pasninger på 49 kamper for Lancashire-klubben. Han hjalp også Bolton til seier i Papa John's Trophy på Wembley tidligere denne måneden, og han er også i ferd med å bidra til at hans utlånsklubb sikrer seg en playoff-plass og dermed et mulig opprykk til Championship.

Klopp har blitt imponert over det han har sett av Bradley. Nord-iren fikk fem førstelagskamper for Liverpool forrige sesong, før han ble utlånt til Bolton. Et nytt utlån neste sesong er en mulighet, men Bradley har også muligheten til å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen.

– Vi visste hva vi hadde da han var her, men unge gutter må få muligheten til å ta neste steg ved å spille fotball, så for oss var utlånet en typisk vinn-vinn-situasjon. Det var bra for oss, bra for ham, og bra for utlånsklubben - noe jeg virkelig liker.

– Vår plan nå er å hente ham tilbake, og så nyte stegene han har tatt under preseason. Så vil vi sammen avgjøre hva vi gjør fra da av. Planen for øyeblikket er å hente ham hjem og beholde ham, men vi får se, sa Liverpool-manageren.

– Ingen avgjørelse er tatt

– Ingen avgjørelse er tatt

Jürgen Klopp skal diskutere fremtiden sammen med Fabio Carvalho.

Reiser til Tyskland på treningsleir

Reiser til Tyskland på treningsleir

Jürgen Klopp avslørte under den lukkede delen av tirsdagens pressekonferanse at Liverpool vil reise til Tyskland på treningsleir foran 2023/24-sesongen.

Har imponert også for landslaget

Bradley var en av Nord-Irlands beste spillere under landskampene i mars. Han står nå bokført med tolv A-landskamper, sin unge alder til tross.

– Det gjør noe med selvtilliten til unge spillere når de får spille for sitt land. Det er selvsagt flott, for det er ikke så ofte det skjer. Man får en bedre selvfølelse av å få spille på landslaget. Jeg opplevde aldri det, så jeg kan ikke fortelle dere hvordan det føles, men jeg er ganske sikker på at det er veldig spesielt, og det er super-positivt for ham.

– Alle snakker så positivt om ham. For halvannet år siden var det bare et fåtall fotballnerder som kjente til ham, men nå vet alle hvem han er. Det er kult, og det er første steg på veien. Han er vår spiller, noe jeg virkelig liker. Han har en super innstilling, noe som er til ekstremt stor hjelp. Resten vil komme, det er vi ganske sikre på. 

– Conor vil fortsette å være vår spiller, men for en spiller på hans alder må vi finne ut om det er mer fornuftig at vi sender ham på et nytt utlån etter preseason, eller om vi skal beholde ham i troppen. Vi vil ta den avgjørelsen da, ikke nå.

Tapte for et av bunnlagene

Tirsdag kveld spilte Bradley hele kampen da Bolton tapte 1-0 for Accrington Stanley på hjemmebane. Selv om det resultatmessig ikke gikk veien, var den utlånte Liverpool-backen en av banens beste spillere.

Trass i at det ble hjemmetap for et av bunnlagene, så ligger Bolton fortsatt på femteplass når det gjenstår kun to serierunder i League One. Peterborough, som er to poeng bak, er det eneste laget utenfor playoff-plassene som kan ta igjen hvittrøyene.

Avslører verstingene på drøying av tid

Arsenal-keeperen brukte over ti minutter på utspark i kampen mot Liverpool

Det blir mindre og mindre effektiv spilletid i Premier League.

Det kan bli et gjensyn med Sadio Mané i sommer

Det kan bli et gjensyn med Sadio Mané i sommer

Liverpool og Bayern München skal møtes til treningskamp, ifølge journalist.