Bildet som viser hvorfor Liverpool trolig gjør lurt i å være tålmodige

Liverpool-linkede Manu Koné forlot EM-kampen på krykker.

En av spillerne som er linket til Liverpool i sommer, Manu Koné, startet onsdag side om side med en annen linket spiller, Khephren Thuram, da Frankrike møtte Sveits i U21-EM. Men Koné sin kamp varte ikke i mer enn 20 minutter før han måtte forlate banen med en kneskade. 

Hvor alvorlig skade det er snakk om er for tidlig å si. Borussia Mönchengladbach-spilleren skal undersøkes nærmere torsdag, og da får Frankrike svaret på om han kan ta del i sluttspillet, som begynner til helgen. Skulle det være snakk om en mer alvorlig skade, vil trolig Liverpool trekke sin interesse for 22-åringen, skriver This Is Anfield

Det pågående U21-mesterskapet kan være årsaken til at sommerhandelen står på vent

Det pågående U21-mesterskapet kan være årsaken til at sommerhandelen står på vent

Liverpool er linket til flere spiller som i skrivende stund er opptatt med å representere landene sine.

Nyheter 27.jun 18:58
Lokalavis: Liverpool vil gå for Thuram etter U21-EM

Lokalavis: Liverpool vil gå for Thuram etter U21-EM

Fransk lokalavis hevder Liverpool vil gå for Khephren Thuram, men ikke før etter U21-EM.

Nyheter 21.jun 08:56

Det begynner å bli noen uker siden Koné sitt navn ble nevnt i forbindelse med de røde. Fabrizio Romano skrev i starten av juni at klubben var i samtaler med midtbanespilleren sin agent. Senere har imidlertid Thuram virket å være mer aktuell for Liverpool, som denne uken også ble linket til RB Leipzig sin Dominik Szoboszlai. 

Uansett viser skaden til Koné at Liverpool trolig gjør lurt i å være tålmodige dersom de skal hente spillere som er involvert i sommerens U21-EM, da man aldri vet når skader kan oppstå. Thuram er nå klar for kvartfinale sammen med Frankrike, mens to andre spillere som er aktuelle for de røde, nederlandske Micky van de Ven og Ryan Gravenberch, nå er ute av mesterskapet. 

Spanias Gabri Veiga er også klar for kvartfinalen, og det samme er Harvey Elliott og Curtis Jones med England sitt U21-lag. 

UEFA tar grep - tetter smutthull som Chelsea har utnyttet

UEFA tar grep - tetter smutthull som Chelsea har utnyttet

Gjør endringer på overgangsregler.

Nyheter 29.jun 12:06
– Får mye kritikk for mangelen på mål og målgivende

– Får mye kritikk for mangelen på mål og målgivende

Harvey Elliott leverte en strålende prestasjon i U21-EM onsdag.

Nyheter 29.jun 09:37