Antyder at han også står over Bournemouth-kampen

Dominik Szoboszlais skade skal ikke være alvorlig – men vi ser ham kanskje ikke i neste kamp heller.

Dominik Szoboszlai har ikke spilt kamp for Liverpool siden han ble byttet ut i 4-2-seieren mot Newcastle 1. januar, og holdt seg bakpå låret.

En skann etterpå viste at det var en hamstringskade, og han har mistet de to siste cupkampene mot Arsenal og Fulham. Det skal ikke være alvorlig, og det er forventet at ungareren vil kunne spille igjen denne måneden, men kampen mot Bournemouth etter «vinterpausen» kommer kanskje for tidlig.

– Jeg løper uten ball, så snart vil jeg kunne prøve å trene med ball. Jeg er på bedringens vei, sier han til Nemzeti Sport i hjemlandet. Det var thisisanfield.com som omtalte det først.

Han fikk spørsmål om Liverpools neste kamp, borte mot Bournemouth om ti dager 21. januar.

– Ja, det er mulig, men vi ønsker ikke å forhaste noe. Jeg vil heller miste én ekstra kamp, om det er det som skal til, slik at jeg ikke slår opp igjen skaden og kan fortsette å spille kampene som kommer, sier han.

Spiller hvor som helst

Szoboszlai har så langt blitt brukt på midtbanen for Liverpool, og gjerne som indreløper ute mot høyre. Han har også hatt kamper der han har trukket inn sentralt. I sine tidligere klubber har han spilt høyere oppe i banen, og i angrepet.

Med Mohamed Salah i Afrikamesterskapet, fikk 23-åringen spørsmål om han kunne brukes i en slik rolle som egypteren har hatt.

– Dersom spørsmålet er om jeg skal spille på kanten, så er svaret mitt at det ikke er utelukket. Jeg spiller der det er behov for meg, sier han.

– Vi har ikke snakket om oppgavene mine vil endre seg med Mohamed Salah borte, og får nå er det viktigste at jeg kan spille igjen så snart som mulig, sier han.

– Han er den beste høyrebacken i verden, men jeg skal gi alt i hans fravær

– Han er den beste høyrebacken i verden, men jeg skal gi alt i hans fravær

Conor Bradley er klar for å gjøre tapet av Trent Alexander-Arnold så smertefritt som mulig.

Nå er Darwin assistkongen i Liverpool og blant Premier League-klubbene

Nå er Darwin assistkongen i Liverpool og blant Premier League-klubbene

Den uruguyanske spissen leverte to målgivende pasninger i går kveld.