– Beklager, men vi ønsker ikke å være en del av feiringen. Vi ønsker å være festbremser

Mauricio Pochettino og Chelsea kommer til Anfield for å ta alle poengene, og styrkes av at flere spillere meldes aktuelle for kamp.

– Levi (Colwill) er ute. Han pådro seg en mindre skade i senen. Han er på bedringens vei og det er ikke noe stort problem, oppdaterte Mauricio Pochettino for pressen.

– Trevoh Chalobah er veldig nær, han gjør det så bra. Jeg tror det bare er et tidsspørsmål før han er med igjen.

Argentineren må klare seg uten de to unge forsvarerne, men kan ha to franske landslagsspillere klare igjen.

– Det er gode nyheter at jeg tror Malo Gusto og Christoph (Nkunku) kan være med i troppen.

– De kommer til å reise med oss og laget, det er den gode nyheten. Vi venter alltid til siste øyeblikk i tilfelle det kommer en overraskelse, men det er gode nyheter at to spillere er friske og kan spille.

Åpent om spissplassen

Det er også en mulighet at Nicolas Jackson kan være tilbake til oppgjøret. Spissen hadde et innhopp fra benken da Senegal til slutt tapte på straffekonk mot Elfenbenskysten mandag kveld. 

– Da kan Nico, kanskje eller kanskje ikke, ankomme i morgen og også være involvert i kampen. Men det forutsetter at han kommer i tide fra turneringen.

Kun Cole Palmer (9) har scoret flere Premier League-mål for de blå enn Jackson (7).

I forrige kamp (0-0 mot Aston Villa) var angrepsrekka Palmer, Conor Gallagher, Noni Madueke og velkjente Raheem Sterling. Da laget sikret cupfinale mot Liverpool ved å hamre Middlesbrough 6-1, ledet Armando Broja foran Sterling, Palmer og Mykhailo Mudryk.

Vil ødelegge festen

– Det er en fantastisk kamp å spille, det er en flott mulighet for oss til å møte et lag som gjør det veldig bra. Vi gleder oss.

Dette blir første ligakamp siden Jürgen Klopp annonserte den store nyheten. Pochettino er klar for å ødelegge festen.

– Det er en spesiell kamp for han. Helt til slutt kommer det til å være spesielt. Hver gang de spiller på Anfield kommer det til å bli en fest for å feire og gi han all den kjærligheten fansen føler for han og jeg synes han fortjener det.

– Men vi har tenkt å dra dit og vinne kampen. Beklager, men vi ønsker ikke å være en del av feiringen. Vi ønsker å være festbremser, men det er opp til oss å prestere godt og vinne kampen.

Liverpool - Chelsea ser du på V Sport PL/Viaplay, med avspark 21:15.

– Vi ønsker å vinne alt for ham, for oss og for fansen.

– Vi ønsker å vinne alt for ham, for oss og for fansen.

Ibrahima Konate tror nyheten om Jürgen Klopps avgang vil gi Liverpools spillere ekstra motivasjon til å gjøre hans siste sesong til en minneverdig én.

Liverpool er ligaens beste bytte-lag

Liverpool er ligaens beste bytte-lag

Jürgen Klopp var en stor pådriver for at det skulle bli utvidet fra tre til fem bytter, og nå ser vi hvorfor.