Også Billy Koumetio kan bli hentet hjem fra lån

Det er travle dager for Liverpools utlånsavdeling.

Denne måneden har Liverpool hentet hjem Fabio Carvalho, Nat Phillips, Rhys Williams, James Balagizi og Owen Beck fra sine utlån.

Carvalho er allerede lånt ut igjen og kan debutere for Hull City i kveld, og det er forventet at det kan bli gjort flere låneavtaler før vinduet stenger.

Liverpool er veldig opptatt av spilletid for sine utlånte spillere, og dersom de ikke brukes så hentes de tilbake. Nå kan også Billy Koumetio bli hentet hjem.

Rapporter fra Frankrike

Ifølge avisen La Voix Du Nord er det forventet at Koumetio sin låneavtale i USL Dunkerque blir avbrutt denne måneden. Det var thisisanfield.com som første meldte om det. 

Han skal ikke ha vært tilstede på de siste treningene, og det er noe overraskende siden han startet i klubbens siste kamp før den franske andredivisjonen tok vinterpause. USL Dunkerque spilte også cupkamp i forrige uke, men da var ikke Koumetio på banen eller benken.

21-åringen, som var en det var veldig mye snakk om høsten 2020 da Liverpool ikke kjøpte midtstopper, har spilt ni kamper denne sesongen. Forrige sesong var han lånt ut til Austria Wien.

Kontrakten hans med Liverpool skal gå ut sommeren 2025. Han har to førstelagskamper for Liverpool. Debuten kom mot FC Midtjylland i Champions League desember 2020, og hans hittil siste kamp var i ligacupen mot Leicester City i desember 2021.

Bekreftet: Chambers er lånt ut

Bekreftet: Chambers er lånt ut

Luke Chambers skal spille resten av sesongen i League One.

– Det viser at det ikke betyr noe hvem som starter og hvem som kommer inn fra benken

– Det viser at det ikke betyr noe hvem som starter og hvem som kommer inn fra benken

Liverpool har nå en bredde i stallen der de alltid ser ut til å ha spillere som kan endre kampbildet fra benken.