– Et stort tap for klubben

Liverpool FC Women-manager Matt Beard ble overrasket over Jürgen Klopps avgjørelse.

Et av hintene til at en stor nyhet var på trappene i Liverpool FC denne uken, var da pressekonferansen til kvinnelagets manager Matt Beard ble flyttet til lørdag, slik at det ble ryddet plass til nyheten om Jürgen Klopps avgang på fredag. 

Nå har Beard hatt sin pressekonferanse før den tøffe hjemmekampen mot Arsenal søndag, og der sa han at han som alle andre ble overrasket over Klopps avgjørelse. 

– Jeg så videoen ble lagt ut der han forklarte avgjørelsen, og som manager forstår jeg begrunnelsen, sier Beard, og legger til at Klopp har gjort et enormt inntrykk i løpet av åtte og et halvt år på Merseyside. 

– Reaksjonen til eksperter, kolleger og supporterne viser hva slags person han er, og hvilken betydning han har hatt for Liverpool FC og Liverpool by, sier Beard. 

LFC Women-manageren setter også pris på den støtten Klopp har gitt kvinnelaget. 

– Det blir et stort tap for klubben, og som alle andre ble jeg sjokkert og overrasket. Laget hans har mye å kjempe om denne vårsesongen, og jeg ønsker dem alt godt. 

Må klare seg uten kapteinen

Liverpool FC Women tar søndag imot topplaget Arsenal på Prenton Park. Avspark i den kampen er like etter at herrene er ferdigspilt mot Norwich på Anfield, klokken 17.30. 

Der må han klare seg uten kaptein Taylor Hinds, som pådro seg en strekk i leggen på fredagens trening. Leanne Kiernan er også ute, så da blir det opp til Sophie Román Haug å finne veien til mål. 

LFC Women-kaptein Taylor Hinds er ute med skade.

LFC Women-kaptein Taylor Hinds er ute med skade.

Arsenal er nummer tre på tabellen, med 25 poeng. Liverpool er på sin side nummer fem, syv poeng bak. De røde ligger likt med Manchester United, som bare er foran på målforskjell. 

I det motsatte oppgjøret på Emirates tidligere i sesongen tok Liverpool en overraskende seier, og med tre poeng her kan de melde seg på i toppkampen og samtidig slå tilbake etter det stygge 5-1-tapet mot Manchester City forrige helg. 

Kampen kan du se på Viaplay og V Sport+. 

– Vi kan gjøre den siste perioden til den beste han har opplevd

– Vi kan gjøre den siste perioden til den beste han har opplevd

Virgil van Dijk synes det er trist at Jürgen Klopp slutter, men håper nyheten om managerens avgang kan gi spillerne et løft gjennom vårsesongen.

Lek og moro i Liverpool-regnværet

Lek og moro i Liverpool-regnværet

Det er ikke helt uvanlig å støte på regnvær på Liverpool-turen, men man kan ha masse moro innendørs.

Reise 27.jan 14:59