– Har ikke sett Jürgen siden bursdagsfesten hans i fjor

David Wagner ser frem til å møte sin gode venn Jürgen Klopp på Anfield.

Onsdag ble det klart at Liverpool skal møte Norwich i fjerde runde av FA-cupen 28. januar. Laget som ledes av David Wagner slo Bristol Rovers 3-1 i omkampen på bortebane, og skal få bryne seg på en tøff oppgave på Anfield. 

For Wagner blir det uansett en hyggelig tur til Merseyside, der han får treffe sin gode venn Jürgen Klopp. De to tyskerne var lagkamerater på Mainz på 90-tallet, og Wagner var forlover i Klopps bryllup i 2005. Vennskapet har bestått selv om de ikke har sett hverandre like mye de siste årene, når Klopp har vært i Liverpool og Wagner har vært i klubber som Huddersfield, Schalke og Young Boys. 

– Jeg har ikke sett Jürgen siden bursdagsfesten han s i fjor, så det skal bli hyggelig å treffes igjen, sa Wagner etter triumfen mot Bristol Rovers. 

– Telefonen har jeg ikke fått sjekket ennå, men jeg blir ikke overrasket om Jürgen allerede har sendt meg en melding nå som vi er videre, la han til ifølge Anfield Watch

Wagner røpte for øvrig før kampen at Klopp allerede hadde ringt og bedt kameraten slå Bristol Rovers:

Tenker på laget

Videre legger Wagner til at han er opptatt at begivenheten ikke skal handle om de to managerne og forholdet de har. I stedet vil han ha fokus på sitt eget lag. 

– Det viktigste er å dra til Anfield og forsøke å gjøre Norwich City stolte av oss. Et møte på Anfield er en stor belønning for laget mitt, og jeg vet at spillerne ser frem til å møte de beste i Premier League. De burde ikke frykte det, og jeg skal be dem gå for seieren, sa Wagner. 

Skulle kanarifuglene klare det vil det være en stor bragd. Liverpool slår stort sett alltid Norwich, og under Klopps ledelse har det blitt syv seiere på syv forsøk. Klopp har også beseiret bestekameraten Wagner alle tre gangene de har møttes på sidelinjen. 

– Vi har noen viktige kamper i Championship før Liverpool-kampen, men jeg lover at vi skal være klare og vise oss fra en god side.

Norwich skal møte West Bromwich og Leeds før kampen mot Liverpool. Wagners lag er nummer elleve på nest øverste nivå, og har nok en drøm om å spille seg til en playoffplass i løpet av våren. Liverpool skal på sin side møte Bournemouth og Fulham på bortebane den neste uken. Kampen mot Norwich spilles søndag 28. januar klokken 15.30.

Er det dette som skal til for at målene skal renne inn for Darwin?

Er det dette som skal til for at målene skal renne inn for Darwin?

Dersom en tror på reklamekampanjen er det skoene som får «alle til å score».

Det skal mye til for at Salah får en tidlig retur til Merseyside

Det skal mye til for at Salah får en tidlig retur til Merseyside

I kveld skal Egypt i aksjon i sin andre gruppespillkamp i Afrikamesterskapet.