Henderson drar, men Gerrard forlenger

Enig om ny kontrakt med Al-Ettifaq.

Jordan Henderson kansellerer i disse dager sin kontrakt med Al-Ettifaq i Saudi Pro League, og er ventet å signere for Ajax i løpet av kort tid.

En som ikke kommer til å forlate klubben, er manager Steven Gerrard. David Ornstein i The Athletic rapporterer at han er enig med klubben om en to års forlengelse av sin nåværende avtale.

Gerrards avtale skulle gå ut sommeren 2025, men blir nå forlenget til sommeren 2027.

Ingen god sesong

Ifølge The Athletic vil klubben fortsette utviklingen sin under Gerrard, og er innstilt på å gi ham penger til å forsterke spillerstallen.

Gerrard kom til Al-Ettifaq i juli 2023, og hadde da vært uten jobb siden han fikk sparken i Aston Villa i oktober 2022. Gerrard hadde tre år i Rangers, som han ledet til tittelen i 2020/21.

Al-Ettifaq er nummer åtte i Saudi Pro League, og har hatt noen vanskelige måneder. Klubben er uten seier på sine siste ni kamper, og sist de vant var borte mot Al Wehda i oktober.

En annen tidligere rød, Gini Wijnaldum, er fortsatt i klubben. Han har scoret fem mål på 14 kamper så langt. Den tidligere Everton-angriperen Damarai Gray er der også.

Det skal mye til for at Salah får en tidlig retur til Merseyside

Det skal mye til for at Salah får en tidlig retur til Merseyside

I kveld skal Egypt i aksjon i sin andre gruppespillkamp i Afrikamesterskapet.

Er det dette som skal til for at målene skal renne inn for Darwin?

Er det dette som skal til for at målene skal renne inn for Darwin?

Dersom en tror på reklamekampanjen er det skoene som får «alle til å score».