– Jeg vil ha en tatovering med VM-triumfen, og så vil jeg selvfølgelig ha noe om Liverpool

Alexis Mac Allister tar ikke tatoveringer uten å ha en god grunn til det, og en om Liverpool FC er definitivt i køen.

Alexis Mac Allister røper overfor liverpoolfc.com at han vil ha en tattovering som symboliserer hans nye klubb snart, men aller først må han få på plass noe som kan være et minne om det største han har opplevd på fotballbanen så langt - nemlig VM-gullet med Argentina i Qatar for litt over et år siden. 

– Jeg vil ha en tatovering med VM-triumfen, og så vil jeg selvfølgelig ha noe med Liverpool. Siden min første dag her har jeg følt en sterk tilknytning til klubben, og jeg er veldig glad for å være her, sier midtbanespilleren. 

– Et trofé hadde vært noe! Kanskje den kan være på benet. Forhåpentligvis kan vi vinne noe denne sesongen slik at jeg kan få det gjort, sier han.

For 25-åringen har tatoveringer alltid vært noe han har interessert seg for. 

– Helt siden jeg var liten har jeg hatt sansen for det, og målet er å få flere. Jeg vant VM med Argentina, så det er noe jeg tenker på. Jeg vurderer å ta en stor tatovering på ryggen i løpet av året, sier han.

Betydning bak hver tatovering

Mac Allister liker hvordan tatoveringer ser ut på kroppen, men han tar dem ikke bare for å ta dem. 

– Alle tatoveringene har en betydning, og det er det som er det aller viktigste, sier han. 

Blant annet har han tallet 98, som representerer året han ble født. Han har også en illustrasjon av et barn med en fotball, for å vise frem hvor glad han er i sporten. Navnet til foreldrene og de to storebrødrene er også med. 

– Jeg mangler søsteren min, men skal få det gjort. Jeg vet at det er noe hun tenker på, og jeg vil ha henne med i samlingen, sier han.

Midtbanespilleren har også et bilde av Jesus, viktige datoer fra fotballkarrieren og et motiverende ordtak om å tro på seg selv på kroppen. Men det viktigste han har, er familien. 

– Familien er det viktigste jeg har i livet. I gode perioder har du støtte fra alle. Men når det er vanskelig er familien der uansett. De er veldig viktige for meg, og de vet hvor glad jeg er i dem, sier Mac Allister.

Argentineren har fått en god start på Liverpool-karrieren etter overgangen fra Brighton i sommer, og står med 21 kamper for de røde. Han har scoret ett mål og levert to målgivende pasninger. 

Jürgen Klopps forlover og bestevenn blir motstander i fjerde runde i FA-cupen

Jürgen Klopps forlover og bestevenn blir motstander i fjerde runde i FA-cupen

«The Canaries» kommer på besøk til Anfield i FA-cupen neste helg. De ledes av en kar Jürgen Klopp er veldig glad i.

Skal vi liksom synes synd på Newcastle nå?

Skal vi liksom synes synd på Newcastle nå?

Newcastle United ønsker å bruke mer penger – og det virker det som det er flere som ønsker at de skal få lov til.

Kommentar 15.jan 12:33