Klopp inviterer «Svennis» til AXA Training Centre

Kreftsyke Sven-Göran Eriksson fortalte om sitt store ønske tidligere denne måneden.

Tidligere i januar kom den triste nyheten om at den tidligere engelske landslagssjefen Sven-Göran Eriksson har fått kreft i bukspyttkjertelen, og i beste fall har et år igjen å leve.

I et intervju med Sky News fortalte han at han alltid hadde vært stor Liverpool-supporter.

– Snakker du om fotballag, så ja, min far er fortsatt i live og er Liverpool-supporter, og jeg er det samme. Det har jeg alltid vært. Jeg har alltid ønsket å være manager for Liverpool, og det er helt sikkert at ikke kommer til å skje, sa han.

– Men jeg er fortsatt Liverpool-fan, sa han.

Inviterer ham til AXA Training Centre

Nyhetene om den tidligere engelske landslagssjefen gjorde at supportere startet en bevegelse for å få Eriksson til å lede Liverpool Legends i legendekampen mot Ajax på Anfield i mars. Ifølge The Times har klubben vært i kontakt med Erikssons familie for å finne ut hva som er mulig å få til.

Jürgen Klopp inviterer 75-åringen til klubbens treningsfelt.

– Jeg kjenner ham uten å egentlig kjenne ham, for vi har aldri møtt hverandre. Det var åpenbart veldig rørende da vi hørte om det. Det var første gang jeg hørte om hans beundring og kjærlighet for Liverpool, og at han hadde vært supporter hele livet. Så jeg hørte om legendekampen og de tingene. Det er ikke jeg som er ansvarlig for det, så det kan jeg ikke si noe om, sier han til The Times

– Det eneste jeg kan si, er at han er veldig velkommen til å komme hit, og kan få mitt sete på kontoret og gjøre jobben min for en dag dersom han vil det, det er ingen problem. Stå på sidelinjen blir kanskje litt vanskeligere. Å få ham hit og vise ham alt og hvordan denne flotte klubben har utviklet seg med årene, det er definitivt noe vi kan gjøre. Han kan komme hit og få noen fantastiske timer her, det er jeg sikker på, sier manageren.

Vil ha «Svennis» på sidelinjen i mars

Vil ha «Svennis» på sidelinjen i mars

Det er bevegelse for å få Sven-Göran Eriksson på sidelinjen i legendekampen i mars.

Det egyptiske fotballforbundet bekrefter Salah-skade

Det egyptiske fotballforbundet bekrefter Salah-skade

Mohamed Salah har fått en strekk, og mister de to neste kampene i Afrikamesterskapet.