Kommer Gomez første scoring i kveld?– Klopp sa at han skal gi penger til kona mi hvis jeg scorer!

Gomez kommer nærmere og nærmere sin første Liverpool-scoring, men enn så lenge uteblir den.

Joe Gomez er den eneste gjenværende spilleren fra da Jürgen Klopp tok over Liverpool i 2015. Siden den gang har briten oppnådd det meste med de rødkledde, men det er en ting som uteblir. 

På 201 kamper for Liverpool har 26-åringen fortsatt ikke scoret et eneste mål i den røde drakta. 

Siden han måtte steppe inn som vikar på venstrebacken har Gomez kommet til flere gode muligheter, men enn så lenge uteblir uttellingen. 

I et intervju med Liverpools egne podcast, forteller han om måltørken. 

Krawietz har skylden

– Det begynner med meg, gjør det ikke? Først og fremst må jeg ha troen, sa Gomez i podcasten. 

Han sier Klopps assistent Peter Krawietz, som har ansvaret for hvordan laget angriper på dødballer, har sin del av skylden. 

– Den viktigste grunnen til det er nok at Pete aldri lar meg komme opp på hjørnespark, så det spiller åpenbart inn. Da hadde jeg hatt litt flere muligheter. 

Selv om 26-åringen ikke følger mye med på det som skrives på sosiale medier, har han lagt merke til at flere og flere kommenterer måltørken.

– Det er merkelig fordi det har ikke vært et tema på åtte år, men nå er det plutselig det. Til og med treneren ertet meg litt, og sa at han skal gi penger til kona mi hvis jeg scorer! Da må jeg bare gi det et forsøk. 

RUNDER KEEPER: Gomez scorer ofte på trening, men i kamper sitter det ikke.

RUNDER KEEPER: Gomez scorer ofte på trening, men i kamper sitter det ikke.

Komisk situasjon

Dersom målet kommer, har ikke Gomez planlagt noen feiring. 

– Jeg har tenkt på det, men jeg vet ikke for å være ærlig. Nå er det nesten komisk, og jeg må nesten spille litt på det. Spillerne også har latt meg få høre det. 

Da han var yngre visste Gomez godt hvor målet sto, men ettersom han ble flyttet lenger bak i banen ble det ditto langt mellom scoringene. 

– På skolelaget var jeg umulig å stoppe. Jeg var i angrep, men så ble jeg flyttet lenger og lenger bak. Jeg fikk et par hattrick for skolelaget, men etter det har det ikke vært mye. 

– Jeg scorer på trening, men så langt har det bare ikke villet seg i kampene. 

Langt til rekorden

Selv om Gomez statistikk er smått utrolig, er det enda et stykke til rekorden over antall kamper for Liverpool uten scoring. 

Rekorden for Liverpool av utespillerne er det Ephraim Longworth som har. Han spilte 370 kamper uten å score fra 1910 til 1928. Rob Jones spilte 243 kamper for de rødkledde, men scoret heller aldri. 

I Premier League er det langt til rekorden. Gomez står med 126 kamper uten scoring, og har milevis opp til Kenny Cunningham, som gikk 335 ligakamper uten å score. 

Onsdag kveld får Gomez en ny mulighet til å score, når han ser ut til å starte mot Fulham. Kampen starter 21.00 og sendes på Viaplay og TV3+. 

Skal prøve lykken i Skottland

Skal prøve lykken i Skottland

James Balagizi lånes ut til Kilmarnock.

Liverpool i samtaler om å lage dokumentarserie

Liverpool i samtaler om å lage dokumentarserie

Ifølge rapporter er Liverpool i samtaler for å lage en «All or Nothing»-lignende dokumentarserie, og Klopp skal være positiv til ideen.