– Nå gleder jeg meg til å se supporterne våre på Wembley igjen

Virgil van Dijk ser frem til en ny London-tur med lagkameratene.

Virgil van Dijk var en bauta bakerst mot Fulham, og sørget for at de rødkledde tok seg til sin tiende ligacupfinale med uavgjort på Craven Cottage. 

Kapteinen var strålende fornøyd med avansementet, og gleder seg til å reise til en arena hvor laget har svært gode minner. 

Anfield South

– Det høres bra ut, og føles kjent for oss, sa nederlenderen om at laget skal til Wembley igjen i intervjuet med Sky Sports, gjengitt av Liverpools hjemmeside, etter kampen. 

Det var en disiplinert prestasjon, mot et lag som ikke hadde noen ting å tape. 

– Vi ønsket å sørge for å gjøre de riktige tingene. Fulham hadde hjemmefordelen med en god atmosfære, og manageren deres sa at det var deres største kamp i sesongen så langt. 

Nå gleder han seg til å se fansen omdanne Wembley til «Anfield South» nok en gang, slik de gjorde da laget vant ligacupen og FA-cupen i 2022. 

– Vi måtte være klare til å kjempe, og jeg synes vi startet kampen veldig bra, scoret et flott mål og skapte mange sjanser til å øke ledelsen. Til slutt fant vi en måte, og nå gleder jeg meg til å se supporterne våre på Wembley igjen.

I DUELL: Van Dijk i duell med Palhinha.

I DUELL: Van Dijk i duell med Palhinha.

Ungguttene imponerte kapteinen

Den høyre siden av Liverpools forsvar besto av ungguttene Jarell Quansah (20) og Conor Bradley (20). Kapteinen var stolt over deres prestasjoner. 

– De har håndtert det veldig godt. Høyresiden var ikke den mest erfarne i dag, men de taklet det veldig bra. 

– Jeg er stolt av måten ungguttene har håndtert hele sesongen på. Det er bare begynnelsen for dem, og det er slik de må tenke også. 

At de spiller en så viktig rolle i en så stor kamp, er fortellende for fremgangen deres, ifølge van Dijk.

– Men at de skal til finalen med slike prestasjonen er en veldig bra ting, og viser hvilken stor fremgang de har hatt. Forhåpentligvis fortsetter det. 

Vi venter og venter på at Quansah skal ha en dårlig kamp, men det kommer aldri - for et stoppertalent!

Spillerbørs og folkebørsVi venter og venter på at Quansah skal ha en dårlig kamp, men det kommer aldri - for et stoppertalent!

Liverpool gjorde akkurat det som måtte til for å ta seg videre til ligacupfinalen. Her kan du sette din egen børs etter kampen.

Kommentar 24.jan 22:57
Transportetappen til Wembley som endte med spenning

Kampkommentar Fulham - LiverpoolTransportetappen til Wembley som endte med spenning

Angrepstroppen, denne gang ved Luis Diaz, fortsatte å prestere etter at stabssjef Salah er borte. Et baklengsmål mot slutten ga likevel nerver på en til da komfortabel kveld.

Kommentar 24.jan 23:41