– Prestasjonsmessig var det ingen tvil, men resultatet sier noe annet

Arsenal-sjef Mikel Arteta var svært frustrert etter 0-2 tapet mot Liverpool.

Arsenal-sjef Mikel Arteta kan være en litt dårlig taper når ting butter imot (slik som Jürgen Klopp), og etter 0-2 kampen i går kveld var spanjolen svært frustrert etter den tidlige cup-exiten.

The Gunners styre store deler av den første omgangen på hjemmebane, men klarte ikke å få ballen i mål. Etter hvilen var det mer jevnspilt, før Liverpool avgjorde kampen fra det 80. minuttet og ut.

Arteta sa aldri direkte at hans lag var best, men det var uten tvil det han ville frem til i pressesonen etter kampslutt.

– Vi utnyttet ikke sjansene våre. Jeg har ikke sett noe annet lag de første seks månedene produsere så mange sjanser som vi har gjort mot dem i de to siste kampene, men vi scorer ikke, og derfor vinner vi ikke kamper.

– Prestasjonsmessig var det ingen tvil (om hvem som burde vunnet), men resultatet sier noe annet. Når mitt lag spiler slik de gjør i dag mot det kanskje beste laget i Europa for øyeblikket, hva kan jeg gjøre? Jeg må stå bak dem og støtte dem, sa Arsenal-sjefen.

1-1: Mikel Arteta og Arsenal jublet for ett poeng på Anfield, men siden har det gått fryktelig galt for The Gunners.

1-1: Mikel Arteta og Arsenal jublet for ett poeng på Anfield, men siden har det gått fryktelig galt for The Gunners.

Det er selvfølgelig forståelig at Arteta er litt frustrert for øyeblikket. Etter 1-1 kampen på Anfield like før jul har Liverpool tatt seg forbi Arsenal på Premier League-tabellen, og samtidig laget en luke på fem poeng.

Den trenden fortsatte også i går da de røde sendte spanjolens mannskap ut av FA-cupen.

– Det er frustrerende, men hva kan vi gjøre? Jeg kan ikke be dem spille dårlig og ikke skyte, samtidig som Liverpool scorer en selvmål og vinner kampen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal lage en taktikk rundt det, avsluttet han.

Arsenal er uten tvil et av Englands beste lag denne sesongen, og å få dem ut av cupen så tidlig er alltid en stor pluss i boken. Vi får håpe det kanskje blir litt enklere motstand i den fjerde runden.

Dette er de viktigste nyhetene å ta med seg inn i en ny uke

Dette er de viktigste nyhetene å ta med seg inn i en ny uke

Liverpool tok et meget sterkt poeng mot Manchester City, men to skader ødela litt av gleden.

«Mens Uniteds førstelagsspillere ble slått ut av Europa, var Liverpoolstjernenes største problem hvorvidt de skulle lage seg en kopp te eller slenge beina på bordet»

Dette skriver avisene:«Mens Uniteds førstelagsspillere ble slått ut av Europa, var Liverpoolstjernenes største problem hvorvidt de skulle lage seg en kopp te eller slenge beina på bordet»

Europaliga-kampen mot Union SG ble for tøff for Jürgen Klopps unggutter. Dette skriver avisene etter 2-1-tapet i Belgia.

Innsikt 15.des 2023 13:00