Ramsay kan bli hentet hjem denne måneden

Ting går ikke på skinner for skotten, og nå kan han komme tilbake tidligere enn planlagt.

Liverpool FC vil at spillerne de sender ut på lån skal spille fast og at ting skal gå etter plan for deres utvikling, og det har ikke skjedd for alle denne sesongen.

En etter en har Fabio Carvalho, Owen Beck, Nathaniel Phillips, Rhys Williams, James Balagazi og Luke Hewitson returnert til Liverpool igjen denne måneden, etter at utlånene ikke har gått som en ønsket. Unntaket er Beck, som har gjort sakene sine veldig bra, men som nå trengs med Andy Robertson og Kostas Tsimikas skadet.

En sjuende spiller som nå kan bli hentet tilbake, er Calvin Ramsay. David Lynch skriver for thisisanfield.com at Liverpool er klare for å hente ham tilbake fra lånet i Preston North End. 

Lite spilletid

Ramsay har fått store deler av også denne sesongen ødelagt av skader, og har kun spilt to kamper i Championship denne sesongen.

Han mistet store deler av høstsesongen på grunn av tilbakeslag etter kneoperasjonen han måtte gjennom i fjor vår. I desember mistet han flere kamper med sykdom, og i de fire siste kampene har han rett og slett vært utelatt av troppen.

20-åringen som debuterte for Skottlands A-landslag i november 2022, skal ha slitt med å komme i form igjen etter alle skadeproblemene. Lynch tror ikke grunnen til at Liverpool henter ham tilbake er for å få ekstra backup på høyrebacken etter Trent Alexander-Arnolds kneskade, men at det er mer sannsynlig at han lånes ut til en annen klubb for andre halvdel av sesongen.

– Tenk hva denne seieren gir til denne troppen!

– Tenk hva denne seieren gir til denne troppen!

Klopps grep, og de viktigste årsakene til suksessen denne sesongen.

Podcast 10.jan 16:10
Én startplass er bekreftet, men hvem bør være de ti andre i semifinalen?

Én startplass er bekreftet, men hvem bør være de ti andre i semifinalen?

Jürgen Klopp mangler nesten et helt lag før onsdagens semifinale. Sett opp ditt lag nå!

Velg lag 09.jan 19:08