Ramsays sjef hinter til Liverpool-retur i januar

Den unge skotten kan bli den syvende utlånsspilleren som avslutter lånet sitt tidlig.

Liverpools overgangsvindu har vært svært rolig til nå, men i utlånsavdelingen har det gått hett for seg de første dagene av januar.

Rhys Williams, Nathan Phillips, Fabio Carvalho, Owen Beck, Luke Hewitson og James Balagizi har allerede blitt bekreftet tilbake på Merseyside, og nå kan Calvin Ramsay bli den syvende på under en uke.

Preston-sjef Rob Lowe fikk nemlig spørsmål om Liverpools høyreback i opptakten til FA-cupkampen mot Chelsea.

– Det er en mulighet for alt. Du ser at han ikke spiller, og han ville komme hit for å kjempe seg inn på laget. Det var derfor vi signerte ham. Skaden satte ham tilbake, så var han på banen, før covid kom. Nå er han utenfor troppen, men det er en mulighet for alt. Vi vil gjøre det som er best for oss og spilleren, sa han.

Calvin Ramsay var tilbake med Liverpools førstelagstropp i sommer, men siden har det blitt svært lite spilletid for 20-åringen.

Calvin Ramsay var tilbake med Liverpools førstelagstropp i sommer, men siden har det blitt svært lite spilletid for 20-åringen.

– Han er skuffet

Liverpool er nok ikke særlig fornøyd med Ramsays tilværelse utenfor Prestons tropp. Når det er sagt, har skotten vært ute med en langtidsskade og covid i desember.

Lowe lukker ikke døren helt for ham, men han hinter også til at det kanskje ikke vil bli så mye mer spilletid i Preston-drakten.

– Han har en mulighet hver dag slik som alle andre. Jeg hadde en kort prat med ham her om dagen, og han er selvfølgelig skuffet over å ikke være i og rundt troppen. Han føler at han kan hjelpe dette laget.

Det er sjelden gode nyheter for en spiller når svaret på spørsmålet ender opp med å bli ros til de nærmeste konkurrentene.

– Problemet er at vi har Brad Botts, som har vært en av våre beste spillere siden jeg kom inn dørene her. Vi har også dekning med Alan Browne og Ali McCann. Jeg må plukke det laget som hjelper oss til å vinne fotballkamper, men han (Ramsay) har selvfølgelig vært uheldig også, avsluttet Lowe.

Med skadeproblematikken, sykdomsperioden og den begrensede spilletiden er det kanskje best for 20-åringen å returnere til Liverpool denne måneden. Det gjenstår å se hva som blir sluttresultatet.

Jota om Salahs fravær: – Hvis jeg husker riktig, gjorde vi det ganske bra for to år siden

Jota om Salahs fravær: – Hvis jeg husker riktig, gjorde vi det ganske bra for to år siden

Portugiseren har slått knallhardt tilbake etter skaden mot City. Nå ønsker han mer ansvar i egypterens fravær.

På søndag starter Liverpools ferd mot FA-cupfinalen – men den tredje runden starter allerede i kveld

Full oversikt:På søndag starter Liverpools ferd mot FA-cupfinalen – men den tredje runden starter allerede i kveld

Det er cuphelg i England, og fra torsdag til mandag skal store og små lag kjempe om en plass i den fjerde runden.