Klopp kom med skadeoppdateringKlopp håper Bajcetic og Thiago kan bidra om ikke lang tid

Klopp oppdaterte vedrørende skadesituasjonen før oppgjøret Norwich søndag.

Andy Robertson var endelig tilbake i troppen etter den langvarige skulderskaden da Liverpool møtte Fulham onsdag kveld, men ble sittende på benken gjennom hele kampen. 

Dominik Szoboszlai og Trent Alexander-Arnold har ikke trent siden vinterpausen, mens Thiago Alcantara og Stefan Bajcetic fortsatt sliter med skadene som har holdt dem ute stort sett hele sesongen. 

På pressekonferansen før Norwich-kampen, kom Klopp med en oppdatering om skadesituasjonen. 

Szoboszlai kan rekke Norwich-kampen - Trent tvilsom

Roberson, Szoboszlai og Alexander-Arnold kan alle rekke kampen, men Klopp antyder at den kommer for tidlig for noen av dem. 

– Alle har en mulighet til å rekke kampen, men vi må vente å se. Robbo er fysisk klar, og det var godt for ham å være i en kamptropp igjen mot Fulham. Han trener som normalt, og det gjør Dom også fra i morgen (fredag). 

– Med Trent må vi vente og se om han er klar til Norwich eller kampen etter den. Han er muligens med fredag, så får jeg avgjøre etter det, sa tykseren på pressekonferansen torsdag. 

– Det hadde hjulpet veldig om alle de kunne bidra, men vi får se. 

TILBAKE: Robbo var i troppen mot Fulham.

TILBAKE: Robbo var i troppen mot Fulham.

Mohamed Salah er tilbake på Merseyside etter at han pådro seg en skade under Afrikamesterskapet. Klopp sa at han kan reise tilbake til landslaget dersom han blir friskmeldt før mesterskapet er ferdig. 

– Vi har en sesong å spille og håper å få han frisk til det, men dersom han blir frisk før Egypt er ute av turneringen, kommer han til å returnere til dem. Det er en vinn-vinn for begge parter. 

Tsimikas, Bajcetic og Thiago ikke langt unna

Thiago har mistet hele sesongen med en hofteskade som har plaget ham under tiden i Liverpool, mens Bajcetic sliter med en vokseskade i leggen som har holdt ham ute siden september. Kostas Tsimikas skadet kragebeinet mot Arsenal rett før jul, og skal allerede nærme seg spill igjen. 

De tre skal være nære å kunne spille igjen, men Klopp kunne ikke komme med noe konkret tidsperspektiv. 

– Kostas er faktisk frisk, men han venter bare på å få grønt lys. Benet tar tid å leges. Han kan trene. Jeg håper at Thiago og Stefan er tilbake snart også. 

Klopp hyller redningsmannen Joe Gomez

Klopp hyller redningsmannen Joe Gomez

– Ingenting av det som har skjedd de siste 13-14 ukene hadde vært mulig uten Joe, sier manageren.

Liverpool og Chelsea setter ny rekord

Liverpool og Chelsea setter ny rekord

Ingen engelske lag har møtt hverandre i flere cupfinaler.