Schmadtke forlater klubben etter januarvinduet

Liverpool bekrefter at Schmadtke er ferdig i klubben etter at januarvinduet stenges.

I kjølvannet og skyggen av nyheten om at Jürgen Klopp gir seg som manager i Liverpool etter sesongen, bekrefter klubben at Jorg Schmadtke kommer til å gi seg etter januarvinduet som ventet. 

Det kommer ikke som noen stor overraskelse, ettersom tyskeren aldri var tiltenkt noen langsiktig rolle i klubben etter at han ble ansatt forrige sommer. 

Takker for støtten

– Jeg ønsker å takke alle sammen - eierne, trenerne, de ansatte, spillerne og supporterne - for støtten jeg har fått og ønsker lykke til i resten av sesongen. 

– Liverpool er en spesiell klubb, og det har vært en ære å få muligheten til å jobbe her - selv om jeg visste at det kom til å være i en kort periode. 

FSGs president Mike Gordon takker Schmadtke for innsatsen. 

– Vi ønsker å vise vår takknemlighet til Jorg for den viktige rollen han har hatt siden han kom til klubben forrige sommer. Han har gjort verdifulle bidrag, både i form av støtten han ga Klopp og assistansen og veiledningen han ga til resten av den operative delen av klubben. 

– Vi ønsker Jorg og hans familie alt vel i fremtiden. 

Schmadtke bidro til signeringene av Dominik Szoboszlai, Wataru Endo og Ryan Gravenberch, og bidro også i forhandlingene til en rekke spillersalg denne sommeren. 

– Jeg vil aldri lede en annen klubb i England

– Jeg vil aldri lede en annen klubb i England

For Jürgen Klopp er det heldigvis kun Liverpool FC i England.

– En avgjørelse jeg heller ville ta litt for tidlig enn litt for sent

– En avgjørelse jeg heller ville ta litt for tidlig enn litt for sent

Jürgen Klopp forklarer nærmere hvorfor nyheten kommer nå.