To unge angrepsspillere kan være aktuelle til sommeren

Liverpool følger med på spillere fra Leeds og Crystal Palace.

Det virker veldig usannsynlig at Liverpool kommer til å hente inn noen nye spillere i januar, men det betyr ikke at klubbens speidere og overgangsavdeling ligger på latsiden. De følger med på spillere som kan bli aktuelle til sommeren, og David Lynch har i en artikkel for This Is Anfield tatt for seg to av de mest interessante navnene. 

Michael Olisé ble så sent som mandag linket til de røde i ESPN. De hevdet at klubben må kjempe med Manchester United om signaturen til den unge franskmannen som har imponert stort for Crystal Palace. 

Den andre som nevnes av Lynch er Leeds-spiller Crysencio Summerville. Han påførte Liverpool det eneste Premier League-tapet på hjemmebane forrige sesong da han avgjorde kampen for Leeds i sluttminuttene. Han ble med klubben ned til Championship, og der har han gjort sakene bra denne sesongen.

Lynch skriver at begge to er på radaren til klubbens speidernettverk. 

Vil se an Salah-situasjonen

22 år gamle Olisé har scoret fem mål på ni kamper for Palace i ligaen denne sesongen, og gjør sakene sine bra ute på venstrekanten. Han skal ha vært på Liverpools radar siden han spilte for Reading i tenårene, og nå er han Roy Hodgsons viktigste spiller på Selhurst Park. 

Ifølge Transfermarkt har han en markedsverdi på i overkant av 40 millioner pund.

Summerville, også han 22 år gammel, står på sin side med tolv mål på 23 kamper på nest øverste nivå denne sesongen for opprykksjagende Leeds. Engelskmannen kan bekle flere posisjoner i angrepsrekken, og ses på som en spennende spiller. 

«Det er imidlertid ingen garanti for at de røde vil følge opp interessen i sommer, når de må stille seg spørsmålet om det i det hele tatt trengs noen forsterkninger i angrepsrekken», skriver Lynch.  

Mye vil nok avhenge av hva som skjer med Mohamed Salah, som til sommeren har ett år igjen av kontrakten, og trolig blir gjenstand for nye bud fra Saudi-Arabia. 

Skulle Salah bli værende vil klubben trolig være fornøyd med de fem angrepsspillerne som er der nå, og med Harvey Elliott og Ben Doak som gode og unge reserver. Skulle egypteren dra, vil ifølge Lynch et kjøp trolig bli mer aktuelt. Så blir spørsmålet om Olisé eller Summerville regnes som gode nok til å komme inn i laget.

Tre United-supportere ble arrestert på vei til Anfield

Tre United-supportere ble arrestert på vei til Anfield

Sang om Hillsborough før møtet mellom rivalene.

– Når du anklager noen for å lyve og jukse trenger du tunge bevis

– Når du anklager noen for å lyve og jukse trenger du tunge bevis

Det nærmer seg et år siden Premier League fremsatte 115 anklager om brudd på økonomiske regler mot Manchester City.